IMG_9152
IMG_9152

Satser sammen på arrangementssikkerhet

Movement Strategies blir samarbeidspartner med Securitas og ordensvaktselskapet PSS Securitas. Daglig leder Jørgen Aass, som vil gi de to sistnevnte betydelig spesialkompetanse innen arrangementssikkerhet, ser frem til det nye samarbeidet.

Publisert

I en pressemelding omtales Movement Strategies som en verdensleder på crowd management og arrangementssikkerhet.

– Vi ser frem til et spennende samarbeid med de to Securitas-selskapene som leder an i en bransje i stadig utvikling. Movement Strategies vil tilføre spesialkompetanse på en rekke områder som både eksisterende og nye kunder kan ha nytte av, sider Jørgen Aass, som er daglig leder i Movement Strategies AS.

Selskapet har erfaring fra en rekke norske og internasjonale arrangement og prosjekter innen publikums- og kapasitetsanalyser, i et spenn fra blant annet Øyafestivalen i Oslo til OL i London. I tillegg til publikums- og kapasitetsanalyser driver de også med datamodelleringer av menneskemengder og køer og sikkerhetsledelse.

PSS Securitas har bygd seg kraftig opp de tre siste årene og er nå ledende innen ordenvakttjenester og arrangementssikkerhet. Ett av de siste fremstøtene selskapet har gjort for å vokse, var engasjementet i porteføljen og ansatte etter konkursselskapet Trivselsvakt i Oslo

– Vårt mål er å tilby kundene de beste løsningene i markedet. Sammen skal vi styrke vår evne til å planlegge og implementere sikkerhetskonsepter, sier Harald Lilleeidet, som er daglig leder i PSS Securitas.

Det første samarbeidsprosjektet mellom PSS Securitas og Movement Strategies er VG-lista Topp 20 som starter på Rådhusplassen i Oslo 20. juni.

– Securitas og Movement Strategies vil skreddersy løsninger til selskapenes eksisterende kunder, for eksempel knyttet til byplanlegging, simuleringer og logistikkplanlegging for trafikknutepunkter og travle kontorbygg, sier daglig leder i Movement Strategies, Jørgen Aass.

I tillegg vil PSS Securitas og Movement Strategies jobbe med å utvikle helhetlige løsninger innenfor beredskap, teknologi og andre tjenester rettet mot arrangementsbransjen.

Powered by Labrador CMS