IMG_6020
IMG_6020

Åpner i nytt land

Veksten for neXus har vært enorm de siste årene. Nå utvider de med kontor i ytterligere ett land.

Publisert

Freddie Parrman, her under lanseringen av Cidron i fjor høst. (Foto: Even Rise)

Det betyr at neXus nå driver sin virksomhet i hele 11 land, fordelt på 19 kontorer.

– Vi etablerer oss i Finland som følge av voksende etterspørsel på det nordiske markedet. neXus Oy i Helsingfors vil bli drevet av Mikko Martikainen. Han er technical account manager med hovedfokus på ytterligere styrking av neXus sin posisjon på det nordiske markedet innen fysisk og digital aksess, sier Freddie Parrman som er regional director Nordics i neXus.

Han poengterer at det er viktig for neXus å bli heldekkende i Norden for at de skal få fullført sin strategi om å bli nummer en innen fysisk og digital aksess.

– Med lokal tilstedeværelse i Finland, og med Mikkos kompetanse og erfaring, kommer vi til å kunne utvikle det finske markedet sammen med nye og eksisterende kunder på en effektiv måte, sier Parrman.

Dette skriver neXus om seg selv i presentasjonen av nyheten om etablering i Finland:

neXus er en ledende og raskt voksende internasjonal leverandør av IT-baserte sikkerhetsløsninger og -tjenester. Våre viktigste fagområder er IAM-løsninger (IDentity and Access Management): Vil tilbyr løsninger, produkter og tjenester for sikring av identiteten til personer, objekter eller transaksjoner, både i den digitale og fysiske verden. neXus har i dag 19 kontorer i Norden, Europa, India og USA.

Powered by Labrador CMS