Nosif-bok
Nosif-bok

– Bli med på jubileumsfest

De som ikke har meldt seg på til Norsk Sikkerhetsforenings 40-årsfeiring, bør gjøre det fortest mulig. Der kan det nemlig bli knapt om plassene både på jubileumsforedragene og festmiddagen som det dekkes opp til på Grefsenkollen Restaurant neste torsdag.

Publisert

Med redaktør Sverre Røed-Larsen i spissen er det laget en innholdsrik bok om Nosifs historie. Denne deles ut på jubiluemsarrangementet.

Det er gått 40 år siden sikkerhetsbransjen samlet seg for å skape et faglig miljø og diskusjonsforum. Den gang ble foreningen kalt Norsk Forening for Varslings- og Alarmteknikk (NFVA). I mai 1994 endret de navn til Norsk Sikkerhetsforening (Nosif). Visjonen er Sammen for et tryggere samfunn.

– Vi har fortsatt ledige plasser, sier president Øyvind Halnes – som lokker med følgende program i tillegg til festmiddagen:

* Politireformen – tanker om veien videre, Hans Sverre Sjøvold, politimester i Oslo.

* Forebygging av kriminalitet i et helhetlig perspektiv, Tore Bjørgo, professor ved Politihøgskolen med spesialitet innen terrorisme, forebyggingsstrategier, rasistisk vold, gjeng- og ungdomskriminalitet.

* Digital sikkerhetskultur, Tone Hoddø Bakås, nestleder ved Norsk senter for informasjonssikring.

I forbindelse med festmiddagen vil magiker og tusenkunstner Jon Ensor være konferansier. Det blir også underholdning.

Samtlige som melder seg på og som deltar på jubileumsfesten, vil dessuten få et eksemplar av Nosifs fyldige jubilumsbok. Denne er utgitt av foreningen i anledningen 40-årsjubileet. Bokas innhold er baseret på frivillig innsats fra en liten redaksjonskomité, samt ti bidrag fra forfattere av spesielle emneartikler. Arbeidet er ledet av redaktør Sverre Røed-Larsen, som har lagt ned betydelig arbeid både med innsamling av vanskelig tilgjengelig informasjon og planlegging av den historiske boka for øvrig.

Her kan du lese mer om programmet og melde deg på.

"
Powered by Labrador CMS