– Vi er glade og stolte

Det ble norsk annenplass da European Business Awards kåret europeisk mester i kategorien «kundefokus» i går kveld.

Publisert

Stian Hoffsengen Veganger (nr.3 fra venstre) er stolt over annenplassen Sector Alarm vant i går kveld (Foto: Sector Alarm)

– Drømmen var å bli europeisk mester, men en delt annenplass i denne ligaen er veldig bra, sier markedsdirektør Stian Hoffsengen Veganger i Sector Alarm.

Sammen med kollega Kjell-Arne Hagen var han på plass under Eurorpean Business Awards (ABA) store galla i London i går kveld.

Etter at Nottingham City Transport fra Storbritannia hadde toppet pallen, var det Sector Alarms tur til å bli hedret for å være nest best innen kundefokus.

– Vi er glade og veldig stolte. Annenplassen viser at vi jobber riktig med vårt kundefokus. Dette gir oss god motivasjon videre, sier Stian Hoffsengen Veganger.

Dette var første gang Sector Alarm var med i Eurorpean Business Awards , men de har i andre konkurranser dratt i land flere priser for sin kundebehandling de siste årene - senest tidlig i mai. Da ble de kåret til landets beste kundebehandler.

– Slik jeg ser det er seieren et resultat av at vi i hele verdikjeden har kundeservice som en del av vårt DNA, sa administrerende direktør Viggo Skeisvoll da.

Nevnte konkurranse ble gjennomført av Confex, i samarbeid med analysebyrået SeeYou. Sector Alarm delete førsteplassen i konkurransen om beste kundesenter med Vitamail og Tele2.

Powered by Labrador CMS