Certego front LITE
Certego front LITE

Nytt navn for skandinavisk samarbeid

Dagen i dag er en merkedag for norske Låsgruppen, svenske Swesafe og danske Låsepartner som alle får felles navn. Målet er å lykkes bedre som totalleverandør i det skandinaviske markedet.

Publisert

Valget av Certego som felles merkevarenavn for Låsgruppen, Swesafe og Låsepartner lanseres i dag. Skandinavia-ansvarlig Tony Andersson (i midten), administrerende direktør Svein H. Dahle (t.v.) og salgs- og markedskoordinator Knut Willy Rydz Larsen gleder seg til å se resultatene. (Foto: Even Rise)

Det latinske ordet Certego blir heretter navnet på de tre nevnte skandinaviske Assa Abloy-selskapene. Det latinske ordets betydning er todelt: «Sikkerhet» og «Sikre trygt».

– Dette er en stor dag for samtlige 811 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Nå skal tidligere Låsgruppen, Swesafe og Låsepartner bære dette sterke varemerket inn i fremtiden. Målet er at det skal styrke oss ytterligere i konkurransen om de skandinaviske leveransene, men samtidig understreker jeg at alle 65 avdelingene fortsatt skal satse i sine lokalområder, sier Tony Andersson i Assa Abloy.

Han er ansvarlig for nevnte virksomhet i Skandinavia. Andersson stikker ikke under en stol at selskapene har opplevd å bli forkastet i anbudskonkurranser på grunn av at de tre selskapene ikke godt nok har synliggjort at de er samarbeidspartnere på kryss av landegrensene.

– Nøkkelen som frem til nå har preget vår logo – og navnet Låsgruppen i seg selv, har bare fortalt om en liten del av hva vi samlet driver med. Vi er en totalleverandør som like gjerne kan levere til store skandinaviske aktører som til små virksomheter med drift bare i ett land eller bare på ett sted. Certego skal bli varemerket som alle forbinder med den totalleveransen vi representerer innen mekanisk og elektronisk sikkerhet, sier administrerende direktør Svein H. Dahle i norske Certego.

Les mer om satsningen på det skandinaviske samarbeidet for Assa Abloy-selskapene i Certego i kommende papirutgave av Aktuell Sikkerhet.

Powered by Labrador CMS