IMG_1082
IMG_1082

Securitas flytter

Etter å ha jaktet nye lokaler siden i fjor vår, har Securitas nå bestemt seg for hvor ferden går videre når de om tre år forlater Urtegata.

Publisert

Martin Holmen sier miljøhensynet var viktig i valget av nye Securitas-lokaler i Oslo. (Foto: Even Rise)

Våren 2018 pakker Securitas sammen alt de har i Urtegata på Grønland og flytter inn i nye lokaler på Løren utenfor sentrum.

Det mer enn 100 mål store området hvor hovedkontoret deres skal ligge, har fått navnet HasleLinje - tydelig inspirert av Arcus-anlegget som tidligere lå i området. Höegh Eiendom og AF Gruppen er utbyggere. Når disse blir ferdige med realiseringen av sine planer, skal HasleLinje om noen år bestå av 220.000 kvadratmeter med boliger og næringseiendom.

Til estatenyheter.no sier administrerende direktør Martin Holmen i Securitas at det var viktig for selskapet å velge et miljøvennlig bygg blant de tre alternativene som ble vurdert.

Dette handler blant annet om å unngå kaldstart av bilene på vinterstid, samt å ha et godt kollektivtilbud for de ansatte.

Leieavtalen gjelder for 15 år og omfatter cirka 7000 kvadratmeter, som inkluderer kontorer, opplæringsarealer, alarmsentral og parkering for selskapets biler.

Powered by Labrador CMS