NTNU Sikkerhet, Marit Grønning-Moe i spissen, har bestemt seg for hvem som skal levere adgangskontroll, lås og beslag i årene som kommer.
NTNU Sikkerhet, Marit Grønning-Moe i spissen, har bestemt seg for hvem som skal levere adgangskontroll, lås og beslag i årene som kommer.

5 NTNU-kontrakter tildelt

Certego og Stanley Security skal de neste fire årene levere adgangskontroll og låsesmedtjenester til NTNU. Certego er tildelt tre av de fem delkontraktene som er anslått å være verdt 28 millioner kroner.

Publisert

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) har hovedsete i Trondheim. Etter en fusjonsprosess med Høgskolen i Sør-Trøndelag, Høgskolen i Gjøvik og Høgskolen i Ålesund for noen få år tilbake, vokste NTNU betydelig. I dag teller antall ansatte nesten 7.500, og antallet studenter nærmer seg 42.000. Totalbudsjettet er på 9,4 milliarder kroner.

Utvidelsen av NTNU innebar økt oppdragsmengde for avdelingen NTNU Sikkerhet. De har blant annet ansvaret for at ansatte, studenter, besøkende og leietakere har individuelle adgangstillatelser på sine egne kort, og at alle dører er låst når de skal være låst – og at de åpner seg når de skal åpne seg.

For noen år siden ble det antydet at NTNU Sikkerhet, etter fusjonen, ville måtte administrere cirka to millioner dørpasseringer i døgnet.

NTNU bestemte seg nylig for hvem de vil samarbeide med når det gjelder adgangskontroll, lås og beslag i årene som kommer. Certego og Stanley Security har begge levert frem til nå, og begge får fornyet tillit.

Også Caverion, Bravida, Låssenteret, Securitas og Focus var med i konkurransen om en eller flere av de fem delkontraktene.

NTNU har i sine vurderinger vektlagt pris med 70 prosent og kvalitet med 30 prosent. Når det gjelder kvalitet, er det responstid hele døgnet og leveringstid på standardutstyr som teller.

Gløshaugen (system: Arx): Certego er tildelt denne delkontrakten.

Konkurrentene er rangert slik: Bravida (2), Stanley Security (3), Låssenteret (4), Caverion (5) og Focus (6).

Samlet vurdering: Certego oppnår høyest score på begge kriteriene og er derfor vinner av denne delkontrakten.

Ålesund (system: Arx): Certego er tildelt denne delkontrakten.

Konkurrentene er rangert slik: Stanley Security (2), Låssenteret (3) og Focus (4).

Samlet vurdering: Certego oppnår høyest score på begge kriteriene og er derfor vinner av denne delkontrakten.

Gjøvik (system: Arx): Certego er tildelt denne delkontrakten.

Konkurrentene er rangert slik: Stanley Security (2), Låssenteret (3), Focus (4).

Samlet vurdering: Certego oppnår høyeste score på begge kriteriene og vinner derfor denne delkontrakten.

Hist, tidligere Høgskolen i Sør-Trøndelag (system: Lenel): Stanley Security er tildelt delkontrakten.

Konkurrentene er rangert slik: Bravida (2), Caverion (3), Securitas (4) og Focus (5)

Karensperioden for sistnevnte delkontrakt utløper først 1. februar. Dette skyldes at NTNU endret sitt opprinnelige valg av leverandør etter å ha oppdaget at deres første poengberegning brøt med kravet til likebehandling.

Dragvoll (system: Stanley Security Management): Stanley Security er tildelt denne delkontrakten.

Stanley Security var eneste tilbyder.

Powered by Labrador CMS