En ny samarbeidspartner skal tilføre smidighet og fleksibilitet for deling av digitale nøkler på tvers av låssystemer. Dette bildet er fra årets låsesmedtreff.
En ny samarbeidspartner skal tilføre smidighet og fleksibilitet for deling av digitale nøkler på tvers av låssystemer. Dette bildet er fra årets låsesmedtreff.

Sømløs deling av digitale nøkler

RCO Security har sikret seg en samarbeidspartner for sømløst å kunne dele digitale nøkler på tvers av ulike låssystemer.

Publisert

Den nye samarbeidspartneren er Unloc AS.

Dermed er Unloc nærmere målet om å samle de ledende leverandørene i markedet for digital adgang i en og samme plattform. Dette betyr, for sluttbrukere og kunder, at man på sikt vil kunne åpne hvilken som helst dør med samme app, uansett hvilket låssystem som er tilknyttet døra.

– Dette er et svært verdifullt samarbeid for oss! Unloc skal, overalt, kunne åpne dører for alle. Vi er stolte av å ha en samarbeidspartner som RCO, sier gründer og daglig leder Kris Riise i Unloc.

Unloc har fra før avtaler med ulike boligbyggelag, eiendomsforvaltere og tjenestetilbydere. Gjennom disse åpnes nye muligheter for solid salgsvekst og hurtig distribusjon av produkter fra RCO til både bedrifts- og privatmarkedet.

– Unloc tilfører våre systemer smidighet og fleksibilitet ved at man kan dele nøkler digitalt. Jeg tror samtidig denne funksjonaliteten møter kundenes forventning til sikre og brukervennlige løsninger. Vi i RCO gleder oss over samarbeidet og mulighetene dette vil gi, sier daglig leder Jørgen Opsahl i RCO Security AS.

Formelt er det det svenske morselskapet RCO Security AB som har signert den internasjonale samarbeidsavtalen med Unloc.

Powered by Labrador CMS