Category manager Svenn-Erik Hareide i EET gleder seg over det nye Honeywell-samarbeidet. Her sammen med salgsdirektør Reidar Stensæter for tre år siden.

EET med ny distribusjonsavtale

– Vi gleder oss over at Honeywell Security har valgt EET som samarbeidspartner – også i det norske markedet, sier category manager Svenn-Erik Hareide.

Publisert

EET er totaldistributør innen sikkerhet og overvåking. Honeywell Security sine produkter og løsninger vil, gjennom det nye samarbeidet, bli tilgjengelig for samtlige av distributørens mange kunder.

Bo Ørbjerg, business line director surveillance & seccurity i EET Europe, understreker at samarbeidet med Honeywell Security også forsterker EET sin posisjon i hele Europa.

EET sin vekststrategi og servicenivå er helt i tråd med vårt fokus. Vi ser frem til et langt og vellykket samarbeid, sier Andreas Silvede som er nordisk disbributørsjef for Honeywell.

– Våre løsninger innenfor området sikkerhet og overvåkning forbedres med Honeywell Security I Norge er vi allerede godt i gang, og vi ser frem til en spennende reise videre, sier Svenn-Erik Hareide.

Powered by Labrador CMS