Jahn Gulbrandsen, Stellan Johansen og kollegene har grunn til å være fornøyde etter at Universitetet i Oslo valgte Oneco Technologies som leverandør av teknisk sikkerhet. Dette bildet ble tatt da selskapet nylig inngikk avtale med Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS).
Jahn Gulbrandsen, Stellan Johansen og kollegene har grunn til å være fornøyde etter at Universitetet i Oslo valgte Oneco Technologies som leverandør av teknisk sikkerhet. Dette bildet ble tatt da selskapet nylig inngikk avtale med Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS).

Oneco til topps i UiO-konkurranse

Universitetet i Oslo velger Oneco Technologies som leverandør av all teknisk sikkerhet de neste årene. Sistnevnte vant både på kvalitet og pris i anbudskonkurransen som nylig ble avsluttet.

Publisert

Universitetet i Oslo (UiO) omtaler sikkerhetsanlegget sitt som et av Nordens største. I grunnlaget for anbudskonkurransen går det frem at de bruker cirka ti til 15 millioner kroner på service, vedlikehold og utvidelser.

– Å vinne denne kontrakten betyr veldig mye for Oneco Technologies. Vi har nesten 30 personer som jobber med teknisk og fysisk sikkerhet i Oslo, og oppdraget for UiO bidrar til stabilitet og kontinuitet for avdelingen. Vi er glade for den tilliten UiO gir oss. De er også et godt tilskudd til kundebasen vår, sier Stellan Johansen, leder for divisjon sikkerhet Norge i Oneco Technologies.

– Det er viktig å poengtere at vi foreløpig er inne i en karensperiode. Kontrakten er ikke signert ennå, legger han til.

Tildelingsbrevet fra UiO til tilbyderne er datert femte oktober. I dette går det frem at karensfristen på ti dager løper fra tidspunktet som kontrakten ble tildelt.

I tillegg til Oneco Technologies, leverte Stanley Security og Caverion også tilbud til UiO. Anbudskonkurransens to tildelingskriterier var kvalitet (50 prosent) og pris (50 prosent).

UiO konkluderer samlet sett med at tilbudet fra Oneco Technologies er best på kvalitet, samtidig som de har den laveste totalprisen.

Innenfor kvalitet er oppdragsforståelse, miljø og erfaring/kompetanse vurdert.

Hva angår oppdragsforståelse og erfaring/kompetanse, troner Oneco Technologies alene på toppen. I miljøspørsmålet deler de førsteplassen med Caverion Norge.

Oneco Technologies oppnådde en total score på 10 poeng. Caverion Norge fikk 9,48 poeng, mens Stanley Security fikk 9,13 poeng. Da tilsvarende anbudskonkurranse sist ble utlyst i 2016, var det Stanley Security som vant.

Kontrakten som ble inngått den gang var for fire år, med opsjon på ett pluss ett år. Kontrakten som nå er tildelt Oneco Technologies, er for to år – med opsjon på ett pluss ett pluss ett pluss ett år.

– Avtalen omfatter alt av teknisk sikkerhet til UiO, blant annet adgangskontroll med tilbehør, kameraovervåking og alarmanlegg. Vår målsetning er å bli en betydelig leverandør innen sikkerhet i Norge, og denne tildelingen viser at vi er på god vei. Nå gleder vi oss til å levere den kvaliteten vi har lovet, sier Stellan Johansen.

Powered by Labrador CMS