Deniz Baykal
Deniz Baykal I AR Media International ser frem til mars 2025. Da blir det ny Sectech i Norge.

Nesten 4.000 var innom Sectech

Allerede før Sectech var avsluttet i Stockholm i høst, var prosjektleder Deniz Baykal godt i gang med å planlegge neste besøk i Norge. 5. og 6. mars 2025 er det tid for ny sikkerhetsmesse på Lillestrøm.

Publisert

Svenskene var i flertall blant besøkende på Sectech i Stockholm i oktober, men det var også mange nordmenn der. Arrangøren, AR Media og Stockholmsmässan, er totalt sett veldig fornøyde med messa.

Her kan du skaffe deg tilgang til Aktuell Sikkerhets store bilde-spesial fra messehallen under Sectech i Stockholm 

Hele 115 utstillere bidro med demonstrasjoner og produktinformasjon. Det er ti flere enn for to år siden. Svært mange av dem sier til Aktuell Sikkerhet at de i løpet av de to messedagene kom i kontakt med et stort antall besøkende som er relevante for deres virksomhet;

– Overraskende mange besøkende er sluttkunder – og det er veldig bra.

Seminarer

I løpet av to messedager var 3.075 besøkende innom arrangementet. I tillegg representerte 786 personer utstillerne.

– Dette er rekord. Aldri tidligere har det vært så mange mennesker på Sectech. En suksess, oppsummerer prosjektsjef Deniz Baykal i AR Media.

Også Lennart Alexandrie er meget fornøyd. Han er sjef for seminardelen på Sectech, hvor det både er foredrag og paneldebatter. Trender, skytjenester, personvern, biometri, datasikkerhet, AI og smarte bygg var blant teamene.

– Størst interesse var det for paneldiskusjonene om intelligent videoovervåking og personvernvennlig teknikk. Vi registrerte 1.090 seminardeltakere. Det er en vekst på flere enn 300 fra forrige Sectech i Sverige, sier Lennart Alexandrie.

Våren 2025

Nå gleder Baykal og Alexandrie seg til våren 2025, når de kommer til Lillestrøm for å arrangere Sectech i Nova Spektrum. I år hadde Sectech 1.607 besøkende i Norge. 66 virksomheter hadde monter i utstillingshallen.

– Halvparten av alle monterne til Sectech i Norge i 2025 er allerede booket. Vi hadde rekordoppslutning sist vår, og forventer ytterligere vekst i 2025. Messa legges opp som tidligere, med et fyldig seminarprogram i tillegg til utstillingen, sier Deniz Baykal.

Her kan du lese om Sectech i Norge som var våren 2023

paneldebatt foran publikum
Det var stor oppslutning om de fleste seminarene på Sectech i Sverige. Her diskuterer Jacob Glimhed (Securitas Technology), Jeanette Lesslie Wikström (Säkerhetsbranschen) og Johan Holmström (Digjorney) hvor langt transformasjonen har kommet i sikkerhetsbransjen. Moderator er Markus Lathinen (t.v.)
Powered by Labrador CMS