Prosero kjøper Lås & Sikring AS i Elverum. Selskapet har de siste årene hatt stor vekst.
Prosero kjøper Lås & Sikring AS i Elverum. Selskapet har de siste årene hatt stor vekst.

Nytt Prosero-oppkjøp

Lås & Sikring AS blir en del av Prosero Security. Nå er alliansen representert 25 plasser i Norge.

Publisert

– Å bli en del av Prosero skaper langsiktig stabilitet og gir oss de mulighetene som trengs for at vi skal kunne fortsette utviklingen vår, sier Kjetil Løvaas.

Han er administrerende direktør og medier i Lås & Sikring AS i Elverum.

– Vi blir en av flere sterke virksomheter innen Prosero, og håper å kunne bidra til – og å dra nytte av all kompetansen som finnes i konsernet, legger han til.

Landssjef Andreas Setting i Prosero Norge er stolt av at Lås & Sikring AS i Elverum ønsker å bli med i Prosero.

– De har en sterk markedsposisjon, og deres erfaring innen prosjektleveranser supplerer vår eksisterende virksomhet godt. Lås & Sikring øker leveringskapasiteten vår i attraktive prosjekter, sier han.

Lås & Sikring AS ble etablert i 1992. I en pressemelding kommer det frem at selskapets 18 ansatte omsatte for cirka 60 millioner kroner i fjor. 2020-regnskapet er ikke offentliggjort ennå, men i 2019 fikk elverumsbedriften imponerende ni millioner kroner i resultat før skatt av en omsetning på 54 millioner kroner.

– Selskapet har vist en imponerende vekst, og har etablert en sterk posisjon som en av de ledende aktørene i bransjen. De har en sterk kundebase og en bred portefølje fra noen av landets mest prestisjefylte byggeprosjekter, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS