Politiet med nye rammeavtaler

Stanley Security har sikret seg en ny rammeavtale for adgangskontroll hos politiet. Total varighet kan bli opptil sju år.

Publisert
Kristian Stensåsen i Stanley Security er stolt over den fornyede tilliten politiet har gitt dem når det gjelder service og vedlikehold av adgangskontroll.
Kristian Stensåsen i Stanley Security er stolt over den fornyede tilliten politiet har gitt dem når det gjelder service og vedlikehold av adgangskontroll.

Segmentsjef innen høysikkerhet, Kristian Stensåsen, er svært tilfreds med at Stanley Security er valgt. De har også tidligere levert til politiet, men i videreføringen av avtalen er den gjort felles for hele landet. Rammeavtalen er inngått med Politiets Fellestjenester – og gjelder for hele politi- og lensmannsetaten, samt Politiets Sikkerhetstjeneste.

– Vi er utrolig stolte over fornyet tillit der lokale og regionale avtaler nå samles i en sentral avtale. Politiets Fellestjenester har fremhevet viktigheten av høy kvalitet i tilbudte ressurser, kompetanse og erfaring, vi setter derfor stor pris på den tilliten de her viser oss, sier Stensåsen.

Avtalen er en del av flere avtaler. Stanley Security sikret seg delområde 3, som er adgangskontroll av typen Amag Technology/Stanley Security SSM og de byggene som har slike anlegg.

– I konkurranse med andre sikkerhetsselskaper leverte Stanley Security en tydelig og god besvarelse i tildelingskriteriet for delområde 3. Tilbudet dokumenterer at de har forstått behovet vårt, og at systemløsningen tilfredsstiller våre krav på en tilfredsstillende måte, sier Christina Lain Knudsen som er seksjonsleder for eiendoms- og administrative anskaffelser i Politiets Fellestjenester.

Hun sier at dokumentert kompetanse og erfaring hos nøkkelpersonell var viktige elementer i konkurransen.

– I tillegg er Stanley Security et selskap med lang og bred erfaring innen ovennevnte fagfelt. Vi ser fram til videre samarbeid med dem, sier hun.

Espen W. Knudsen, administrerende direktør i Stanley Security, takker Politiets Fellestjeneste for tilliten.

– Som markedsleder innen dette fagfeltet er det spesielt hyggelig å kunne bidra til å sikre politiets virksomhet i hele landet slik at de uforstyrret kan ivareta lov og orden, sier han.

De øvrige delområdene er ifølge Christina Lain Knudsen tildelt Caverion og Bravida.

Powered by Labrador CMS