EET og Zenitel med nytt distribusjonssamarbeid for kommunikasjonsløsninger fra Vingtor-Stentofon. Fra venstre: Jarl Marco Omberg (EET), Hanne Eriksen (Zenitel), Andreas Fayen (EET), Kjell Magne Lauritzen (Zenitel) og Gøran Sørensen (Zenitel).

Nytt distribusjonssamarbeid mellom EET og Zenitel

EET har inngått avtale med Zenitel om distribusjon av kommunikasjonsløsninger fra Vingtor-Stentofon i Norge.

Publisert

Gjennom posisjonen som totalleverandør innen sikkerhet, håper EET kunne bidra til å gjøre Zenitels løsninger tilgjengelig for både integratører og installatører i hele landet.

– Vi er trygge på at samarbeidet vil bidra til å styrke opplevelsen for EET sine kunder ved at de – som del av en totalleveranse – får tilgang til våre produkter innen intelligent kommunikasjon, sier area sales manager Kjell Magne Lauritzen i Zenitel.

– Lyd og kommunikasjon blir en stadig viktigere del av sikkerhetssystemer sammen med adgangskontroll, video og gjerne som integrerte løsninger. Vi ser stor verdi i at mange av integratørene og installatørene i Norge allerede har et etablert kundeforhold til EET som et one-stop-shopping-senter – nå også med våre produkter i sortimentet, legger han til.

EET poengterer at Zenitel sine Vingtor-Stentofon-løsninger styrker deres posisjon innen området nettverkshøyttalere og IP-intercom.

– Samarbeidet gir våre forhandlere klare mersalgsmuligheter der krav til stabilitet, sikkerhet, tilgjengelighet og kvalitet er en forutsetning. Våre løsninger innenfor området sikkerhet og overvåkning forbedres med Zenitel, og vi gleder oss over at de valgte oss som samarbeidspartner for det norske markedet. Vi er allerede godt i gang og vi ser frem til en spennende reise, sier category manager Svenn-Erik Hareide i EET.

Powered by Labrador CMS