Inge Bråthen til Salto

Inge Bråthen er ansatt som key account manager i Salto Systems. Han skal i hovedsak drive salg rettet mot låsesmeder på Østlandet.

Publisert
Inge Bråthen er allerede i gang med salg for Salto Systems på Østlandet.

Etter nærmere 20 år i Møller Undall, som senere ble Kaba Møller Undall og Dormakaba, meldte Inge Bråthen overgang til Geze høsten 2018. Han er med andre ord godt kjent i låsesmedbransjen spesielt, og i sikkerhetsbransjen generelt.

Da Geze i vinter ble nødt til å redusere bemanningen, passet det 45-åringen godt å få tilbud om ansettelse i Salto Systems.

– Jeg har hatt en fin tid i Geze og vil savne både kolleger og kunder. Dessverre var jeg en av dem med lavest ansiennitet, og ble derfor overflødig. Nå ser jeg frem til å jobbe sammen med nye kolleger i Salto Systems. Jeg har alltid hatt inntrykk av at Salto representerer kvalitet både når det gjelder produkter og kompetanse, sier Inge Bråthen.

– Jeg gleder meg til at koronpandemien tillater kundebesøk igjen, legger han til.

– Vi ønsker vår nye key account manager Inge Bråthen velkommen. Han er en fagmann som vi ser frem til å få inn i Salto Systems-familien. De siste årene har vi vokst mye i omsetning i Norge, og derfor utvider vi igjen organisasjonen vår, kommenterer hans nye arbeidsgiver.

Powered by Labrador CMS