Fra pappaperm til RCO

Marko Boholm Mannvik er ansatt som key account manager i RCO Security. Han kommer fra Samsung Electronics.

Publisert

– Jeg gleder meg til å bli en del av RCO Security. Så fort pappapermisjonen min er over 15. april, er jeg klar til å begynne, sier Marko Boholm Mannvik.

Jeg brukte ikke lang tid på å takke ja, sier Marko Boholm Mannvik. 15. april begynner han i ny jobb RCO Security.
Jeg brukte ikke lang tid på å takke ja, sier Marko Boholm Mannvik. 15. april begynner han i ny jobb RCO Security.

38-åringen er i dag ansatt som business development manager innen proffskjerm-markedet i Samsung Electronics. Der har han jobbet siden januar i 2019.

– Da Jørgen Mæland Opsahl tilbød meg jobb mot slutten av fjoråret, brukte jeg ikke langt tid på å bestemme meg. Etter å ha jobbet sammen med ham i telekom-bransjen for noen år tilbake, vet jeg at vi samarbeider godt. Vi forstår hverandre, sier Boholm Mannvik.

Jørgen Mæland Opsahl begynte som country manager i RCO Security i fjor. Han kom da fra stillingen som salgssjef i Swedol.

– Vi jobbet sammen i Powertech Information System, som senere ble kjøpt av Broadnet. Jeg var ansatt som salgssjef partner i Powertech fra 2011 til 2017, og som key account manager i storkundeavdelingen hos Broadnet fra 2017 til 2019, sier Boholm Mannvik.

Når han kommer i gang i RCO Security får han blant annet ansvaret for Sørlandet.

– Nå om dagen veksler jeg mellom papparollen og innføring i markedet som RCO Security opererer i. Jeg setter meg inn i produktene og jo mer jeg lærer jo mer blir jeg fasinert av mulighetene som ligger i dagens adgangskontrollsystemer. I den forbindelse håper jeg å dra nytte av erfaringene jeg har gjort meg i andre bransjer, sier Marko Boholm Mannvik.

Powered by Labrador CMS