Nytt Prosero-oppkjøp

Morten Hermansen har siden 2014 drevet Asker Lås AS. Nå selger han bedriften til det stadig voksende sikkerhetsselskapet Prosero.

Publisert

Asker Lås AS omsatte i fjor for nærmere 9,5 millioner kroner. Resultatet før skatt ble på nesten 1,3 millioner kroner. Det er derfor ingen overraskelse at ekspanderende aktører i bransjen har ønsket å kjøpe selskapet med sine tre ansatte.

– Asker Lås har bygget opp en bred kundebase sammen med imponerende kompetanse. De leverer bredt innen tekniske sikkerhetsprodukter til privatliv, næringsliv og offentlige virksomheter, sier Andreas Setting.

Han er landssjef for Prosero i Norge. Nå er sikkerhetsselskapet representert 23 steder i Norge.

Setting understreker at Asker Lås også utfører store prosjektinstallasjoner.

– Vi i Asker Lås AS ser fordelen av å bli en del av Prosero som er en større aktør i markedet. Salget gir oss tilgang til ny kompetanse, og vi blir dermed mer slagkraftige. På den måten sikres også driften bedre ved større prosjekter. Vi ser frem til å kunne bidra med erfaring og kompetanse til andre Prosero-bedrifter også, sier daglig leder Petter Nilsen.

– De har en unik kompetanse og et potensial som vil gi Prosero grobunn for en hurtig ekspansjon innenfor et område vi ikke er så sterke i dag, sier Setting.

Powered by Labrador CMS