Her er noen av de ansatte i Nordland Lås & Sikkerhet som nå blir en del av Prosero Security Group.
Her er noen av de ansatte i Nordland Lås & Sikkerhet som nå blir en del av Prosero Security Group.

Prosero kjøper Nordland Lås & Sikkerhet

Familiebedriften Nordland Lås & Sikkerhet er solgt til Prosero Security Group. Daglig leder Alexander Ræstad gleder seg til å samarbeide med de øvrige bedriftene i konsernet.

Publisert

Prosero Security Group eier nå 20 selskaper i Norge som er fordelt på 26 steder. Det siste tilskuddet i konsernet er låsesmedbedriften Nordland Lås & Sikkerhet AS som har avdelinger med butikk i Mo i Rana og i Bodø.

Nordland Lås & Sikkerhet AS tilbyr tjenester innen prosjektledelse, service og vedlikehold.

I en pressemelding fra Prosero Security Group poengteres det at selskapet har bred kompetanse innen låse- og adgangskontrollsystemer, dørautomatikk, alarmer, dørtelefoni og overvåkingssystemer.

– De siste årene har selskapet vist god vekst. Med mange attraktive prosjekter i en region i vekst, er utsiktene for fremtiden lovende, opplyser Prosero.

I papirutgaven av Aktuell Sikkerhet som gis ut i disse dager, er Andreas Setting – landssjef for Prosero i Norge – klar på at konsernet skal vokse. Ikke bare i Norge, også i Norden og etter hvert i Europa.

– Prosero har et langsiktig mål om vekst både når det gjelder størrelse og kvalitet. Vi skal tilby de beste løsningene, og ikke nødvendigvis de billigste, sier Setting til Aktuell Sikkerhet.

Landssjef Andreas Setting er glad for at Nordland Lås & Sikkerhet valgte å bli en del av Prosero Security Group.
Landssjef Andreas Setting er glad for at Nordland Lås & Sikkerhet valgte å bli en del av Prosero Security Group.

Du kan lese hele intervjuet med ham i papirutgaven; Aktuell Sikkerhet 04-2021. Har du ikke abonnement, kan du bestille det her.

I fjor hadde Nordland Lås & Sikkerhet driftsinntekter på cirka 27 millioner kroner. Virksomheten har 17 ansatte.

– Nordland Lås & Sikkerhet har en sterk markedsposisjon og vil dekke et område der Prosero frem til nå har hatt en begrenset tilstedeværelse. Deres erfaring og kompetanse passer perfekt inn i vårt sterke team, sier Andreas Setting.

Som alle andre virksomheter Prosero kjøper opp, beholder Nordland Lås & Sikkerhet ledelse og driftsform.

– Når vi nå velger å selge familiebedriften føler vi oss trygge på at de nye eierne verdsetter og bygger videre på selskapets DNA. Samtidig som vi får drive selskapet under samme navn, får vi som partner tilgang til økte ressurser. Vi gleder oss til å samarbeide med de andre selskapene i konsernet, sier daglig leder Alexander Ræstad i Nordland Lås & Sikkerhet.

Powered by Labrador CMS