August Flatby, Kjetil Lundberg, René Tofte og Terje Skog Jensen gleder seg over samarbeidet som er inngått mellom Salto Systems og Unloc.
August Flatby, Kjetil Lundberg, René Tofte og Terje Skog Jensen gleder seg over samarbeidet som er inngått mellom Salto Systems og Unloc.

Salto-samarbeid med Unloc

Salto Systems Nordic legger nå til rette for at alle Unloc-kunder kan ta i bruk adgangskontrollsystemet Salto Space med Bluetooth.

Publisert

Dermed er Unloc ett steg nærmere målet om å samle ledende leverandører av digital adgang i en og samme plattform.

For sluttbrukere og kunder betyr samarbeidene at man på sikt vil kunne åpne hvilken som helst dør med samme app, uansett hvilket adgangssystem eller låssystem som er tilknyttet døren. I tillegg kan man dele midlertidige eller permanente digitale nøkler til hvem man vil, når man vil.

– Unloc sin idé og løsning er, i hele det nordiske markedet, spennende og banebrytende for mobilnøkler som adgangsmedie. Muligheten til å kunne åpne både Danalock og Salto Space i samme app gir oss en stor fordel. Det gjelder spesielt i boligsegmentet, men vi ser allerede potensialet i – og har forespørsler fra - bedriftsmarkedet. Vi er sikre på at samarbeidet med Unloc blir positivt for Salto System Nordic, både i Norge og de andre nordiske landene. Vi ser frem til et godt samarbeid med teamet i Unloc, sier administrerende direktør Kjetil Lundberg i Salto Systems.

Salto Systems mener digitalisering av nøkler er fremtiden, og at Unloc den siste tiden har sikret seg betydningsfulle avtaler med ulike boligbyggelag, eiendomsforvaltere, logistikkselskaper og tjenestetilbydere.

– For å lykkes er det likevel avgjørende å knytte til seg de systemene som er mest brukt i markedet. Som et av de mest utbredte adgangskontroll systemene i Norge var Salto Systems en selvfølgelig samarbeidspartner, sier Terje Skog Jenssen.

Han er head of sales i Unloc, og sier videre:

– Dette er et svært verdifullt samarbeid for oss. Unloc skal kunne åpne dører for alle overalt, og la alle få sitt eget digitale nøkkelknippe. Samarbeidet understøtter dermed selve kjernen av hva Unloc leverer. Vi er stolte av å ha en samarbeidspartner som Salto Systems.

Powered by Labrador CMS