Ava og Axis samarbeider

– Driftseffektivitet og nye muligheter for analyse. Det er hva Ava og Axis lover når sistnevntes nettverkskameraer integreres med Ava Aware Cloud.

Publisert

Ava Security ble nylig utnevnt til Axis communcations application development partner.

– Partnerskapet vil gi nordiske kunder en kraftigere løsning innen intelligent videoovervåking.

Det sier key account manager Björn Callenfors i Axis Communications og EMEA partner director Rickard Hammar i Ava Security.

– Vi er glade for å ønske Ava Aware velkommen til vårt application development partner-program (ADP), og ser frem til å støtte våre kunder med deres intelligente videoløsninger, sier Callenfors.

Ava Aware er, ifølge deres egen pressemelding, et kraftig skybasert AI-videostyringssystem med integrerte maskinlæringsfunksjoner.

– Objekter og hendelser identifiseres, det sendes øyeblikkelige alarmer basert på forhåndsdefinisjoner og uvanlig aktivitet detekteres. Ava Aware gjør det også mulig å raskt kunne søke etter hendelser, objekter og likheter for å finne en bestemt person, kjøretøy eller hendelse. Analysefunksjonene utvider AI-proaktiv deteksjon og varsling, operativ analyse og effektiv kamera-administrasjon, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS