Nytt om navn:

Marie Fjeld Lycke satser som salgs- og markedskonsulent innen videoovervåking i sikkerhetsbransjen.
Marie Fjeld Lycke satser som salgs- og markedskonsulent innen videoovervåking i sikkerhetsbransjen.

– Gleder meg til å bli kjent med bransjen

Marie Fjeld Lycke er ansatt for å løfte en av landets kjente aktører i videoovervåkingsmarkedet, både nasjonalt og internasjonalt.

Publisert

Som salgs- og markedskonsulent skal Marie Fjeld Lycke ha fokus på økt verdiskapning for kundene.

– Det er utrolig spennende å få jobbe hos en så erfaren bedrift, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med bransjen. Jeg håper å bidra med ny kompetanse og nye vinklinklinger, sier Marie Fjeld Lycke.

Hun poengterer at den nye arbeidsgiveren, Detec AS, er inne i en spennende fase med nye versjoner av programvaren sin. Utviklingen skjer i et utvidet samarbeid med et firma i Makedonia.

Fjeld Lycke begynte hos Detec AS tidligere i måneden, etter at Stig Norman Olsen forlot selskapet etter nesten femten år i vår.

- Vi gleder oss til å introdusere programvaren for våre kunder, og for markedet. I den forbindelse har vi ansatt Lycke til å styrke salgs- og markedsavdelingen. Fjeld Lycke skal hjelpe oss med markedsstrategi, produksjon av markedsmateriell, oppfølging av kunder, samt markedsføring av eksisterende og nye produkter, heter det i en pressemelding fra Detec – hvor det videre står:

– Hun besitter mye relevant fagkunnskap, er siviløkonom med spesialisering i markedsføringsledelse, og har temaet forskning på salgskompetanse i sin masteravhandling.

Detec mer enn halverte minus-resultatet sitt på 1.240.000 kroner i 2018 til 557.000 kroner i fjor (resultat før skatt). Omsetningen i 2018 gikk ned med en million kroner til 11.930.000 kroner i 2019.

Powered by Labrador CMS