Innbruddsalarm-Agility-Tele

Nyheter fra Teletec Connect på Eliaden

Teletec Connect presenter ny trådløs toveis alarm på Eliaden.

Publisert

(Ill. foto: Teletec Connect AS)

Agility er en ny FG-godkjent (grad 2) trådløs innbruddsalarm fra produsenten Risco.

Utvalget av trådløst tilbehør, én – eller toveis, gjør innbruddsalarmen velegnet som trådløs sikkerhetsinstallasjon for store og små anlegg. Utstyr som toveis tastatur, fjernkontroll og detektorer gjør det enkelt å bygge et avansert, men pålitelig trådløst alarmsystem. Med I/O- modul har innbruddsalarmen mulighet for opptil 32 trådløse og 4 kablede seksjoner.

Det trådløse tastaturet har en innebygd proxyleser, som gir brukeren en enkel og grei betjening uten bruk av koder. Parental Control er en funksjon som kan aktiveres ved bruk av samme brikke eller ved bruk av koder. Systemet vil da sende en SMS til utvalgte mottakere når Agility blir slått av/på.

Alarmen kan fjernstyres med SMS, f.eks. for å koble systemet fra når håndverker trenger å komme inn i huset eller når venner skal låne hytta, slik at du ikke trenger å oppgi koden til alarmanlegget. Videre har den mulighet til overføring over PSTN, IP eller GSM / GPRS og til alarmmottak. Opptil 16 personer kan motta alarmer eller feil i systemet via SMS, e-post eller talemelding.

De trådløse enhetene kan lett legges inn i systemet via en læremodus som aktiveres direkte på kontrollpanelet eller i programmeringsmodus (programvare eller tastaturet). Systemet registrerer automatisk hvilken type enhet (detektor, sirene, fjernkontroll) det dreier seg om og setter den automatisk inn i systemet. Det er også mulig å programmere enheter med serienummeret manuelt. Agility kan installeres på svært kort tid.

Programmering skjer via trådløst tastatur eller Windows-basert programvare.

For flere tekniske opplysninger, besøk nettsiden teletec.no.

" Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS