Alarmkamera-Holars

Røykvarslere kombinert med kamera

Brannalarm med kameraovervåking er en ny løsning for å verifisere brann og innbruddsalarmer på kontoret, hjemme eller på hytta.

Publisert

Røykvarsling kombinert med kamera.

De siste årene er det blitt levert titusentalls trådløse røykvarslere i Norge. Mange har fått øynene opp for hvor viktig det er at alle i huset blir varslet samtidig ved et branntilløp. Sammen med de trådløse røykvarslerne er det også mulig å sette opp en reléboks som kan fange opp signalet fra det trådløse systemet og varsle ut av huset via en gsm-sender eller lignende. Men usikkerheten om alarmen virkelig kommer fra en utløst brann, er ofte så stor at slike varslinger ikke tas riktig på alvor.

Løsningen

Reléboksen i røykvarslersystemet kobles sammen med et ip-kamera. Dette kameraet er koblet opp mot STAY IN TOUCH.no. Ved en utløst brannalarm trigges en innspilling fra det aktuelle kameraet. Kameraet sender opptaket til kundens konto på serveren på internett, som starter å jobbe etter den kontaktlisten som kunden selv har laget. Systemet sender ut en SMS (med en lenke til opptaket), en e-post (med en lenke til opptaket) eller ringer opp og gir en talemelding om hva som har skjedd. Kunden vil kunne klikke på lenken i meldingen og se på innspillingen som er blitt gjort. Hvis det skulle være noe tvil, så kan kunden fra sin mobil logge seg inn på kameraet for å se på live-bilder. Vi anbefaler et ip-kamera i hver etasje, slik at det også er mulig å identifisere hvor alarmen kommer fra.

Grunnpakken

En grunnpakke i en privat bolig kan se slik ut :

● En trådløse røykvarsler.

● En reléboks.

● Ett ip- kamera TC5633.

Kameraet

Stay In Touch-kameraet TC5633 kan også brukes som en kombinasjon av brann/innbruddsvarsling. Kameraet har både IR-detektor og en digital inngang som kan trigges fra et røykvarsleranlegg. Ved bevegelse foran kameraet trigges et opptak som sendes til server.

Stay In Touch er det smarte systemet for overvåking av hjemmet, kontoret eller hytta. Kameraene har en tunnelling-funksjon, slik at de bare tilkobles internett og selv finner veien til serveren. Enklere montering finnes ikke.

Les mer om systemet på www.stayintouch.no og på www.holars.no. Det er også mulig å teste ut kameraene på vår testkonto (se hjemmesiden).

"
Powered by Labrador CMS