Sikker evakuering med intelligent nødarmbånd

Et nytt nødarmbånd gir tryggere, raskere og enklere evakuering på arbeidsplassen.

Publisert

Når alarmen går, er det mange som ikke bare kan forlate bygningen. Brannvernledere og etasjeansvarlige spiller en avgjørende rolle for sikker evakuering. Evacuaid heter et nyutviklet nødarmbånd som skal bidra til tryggere, raskere og enklere evakuering. Evacuaid er produsert og utviklet i Norge.

En enkel og pålitelig livredder

Kombinasjonen av lyd og lys har vist seg som en sikker livredder for brannmenn i årtier. Dette nødarmbåndet baserer seg på dette prinsippet og er spesialdesignet for evakuering slik at ansatte med ansvar får et verktøy som er nyttig og livreddende i risikofylte situasjoner. Armbåndet er derfor utviklet for stresscenarier, det aktiveres automatisk og krever ingen opplæring.

Økt personlig sikkerhet

Lykten i Evacuaid gir lys samtidig som du har begge hendene fri til å utføre dine plikter. Ved aktivering av nødmodus vil kraftig strobelys og sirene sørge for at du blir sett selv i mørket ved røykutvikling eller strømstans. Skulle du miste bevisstheten på grunn av oksygenmangel eller liknende, vil nødmodus automatisk aktiveres av en bevegelsessensor og sjansen for at du blir funnet øker betraktelig.

Økt trygghet for publikum og ansatte

I en kaotisk situasjon kan det være vanskelig å sikre effektiv evakuering av alle. Noen er immobile, andre kan få panikk. Har ikke brannvernlederen tid eller kapasitet til å evakuere disse personene, kan et nødarmbånd enkelt festes rundt håndleddet.

Synlig og naturlig autoritet

I en brannsituasjon kan brannvernlederens autoritet utgjøre stor forskjell. Publikum må ofte guides til riktig nødutgang og få de riktige beskjedene. Nødarmbåndet vil sammen med utstyr som en brannvernledervest naturlig gi denne autoritet. Lyd- og lysfunksjonene i Evacuaid vil dermed skjerpe fokuset hos deg selv og andre, det vil øke mestringsfølelse og redusere faren for panikk. Dette gjelder både under en øvelse og i en reell brannsituasjon.

For ytterligere opplysninger, gå inn på nettsiden www.evacuaid.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev,som sendes ut én gang i uken!

Abonner på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS