IR-kamera-FLIR-i7. Presisjons Teknikk

Spesiallaget IR-kamera for elektriske kontroller

Et nytt IR-kamera har alle nødvendige funksjoner for rask feilsøking.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Presisjons Teknikk AS)

Kameraet veier bare 340 gram og er enkelt å bruke, ifølge leverandøren Presisjons Teknikk AS. Det eneste du må gjøre, er å sikte, lagre og analysere.

Kameraet er spesielt utviklet til å dekke behovet for rask feilsøking, og er også egnet til bruk i forebyggende vedlikehold. Kameraet FLIR i7 har funksjoner som markering av punkt for høyeste temperatur, samt fargemarkering av temperaturer over eller under et visst nivå.

Kameraet er et ergonomisk kamera med lav vekt (kun 340 gram) som måler temperaturer fra

0 °C til + 250 °C. Temperaturfølsomheten er helt nede i 0,10 °C, hvilket betyr at svært små temperaturavvik kan avdekkes. Kameraet leves komplett i en koffert med alt nødvendig utstyr, inkludert rapporteringsverktøy på norsk.

Kameraet leveres med mini SD-minnekort for lagring av opptil 5000 radiometriske bilder i JPEG format, som kan legges inn i alle Windows-programmer som Word, Excel eller PowerPoint.

Rapportering

For analyse og rapportering kan du bruke QuickReport, et rapporteringsverktøy som leveres med kameraet. Programmet er enkelt å bruke og gir termograføren anledning til å fremlegge en skriftlig rapport i flere ulike formater.

– Utviklingen vi nå ser, er at enklere og rimeligere kameraer får spesifikasjoner som tidligere var forbeholdt de dyre modellene. Dette gir langt flere firmaer mulighet til å benytte termografi i sitt arbeid med kvalitetssikring og forebyggende vedlikehold internt i egen bedrift, sier Henrik Swärd, daglig leder i Presisjons Teknikk AS.

For ytterligere informasjon, besøk nettsiden www.ptnordic.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS