Fit-in-7-seconds-Nøkkelserv

På plass på sju sekunder

En ny teknologi gjør det mulig å montere en dørvrider med rosett på få sekunder.

Publisert

Kjetil Byman i Norsk Nøkkelservice AS demonstrerer Fit in 7 Seconds. (Foto: Jan Tveita)

Monteringen skjer ved bare å trykke de to vriderne mot døren fra hver sin side, helt uten bruk av skruer eller verktøy. Monteringen skjer 40 ganger raskere enn normalt, noe som gir effektivitet og besparelser i ethvert byggeprosjekt, skal vi tro utviklerne av teknologien Carl F International og Norsk Nøkkelservice AS. Teknologien gjør det mulig å utsette monteringen til like før overleveringen av bygget skjer, om dette er ønskelig.

Teknologi under utvikling

Denne teknologien har vært under utvikling i flere år. Målet har vært å finne en løsning som er like holdbar som en tradisjonell montering med kappskruer og pinolskruer. Nå har det lykkes å få til en løsning som er testet og godkjent etter standarden EN 1906.

Fit in 7 Seconds

Samarbeidspartnerne kaller den nye løsningen Fit in 7 Seconds. Når låskassen er montert, kan vrideren med rosetter monteres på under sju sekunder. Dette er testet gjentatte ganger, også av folk uten erfaring med denne delen av håndverksfaget.

Tyverisikker lås

Raskere montering gir lavere totalkostnader på lås og sikkerhet for kunden, samtidig som løsningen er tyverisikker. Det går ikke an å demontere denne fra utsiden. Løsningen fungerer på alle dørtykkelser der det er minimum 9 millimeter fra låskassen til yttersiden av låsbladet.

For ytterligere opplysninger, kontakt Kjetil Byman i Norsk Nøkkelservice AS via hjemmesiden http://www.nnokkel.no/.

" Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS