Kunstsensor SPD-2000

Beskytter kunst og verdisaker

SPD-2000 er en G-kraft sensor som kan mon­te­res til malerier, statuer og andre verdi­fulle gjen­stan­der. Sen­so­ren kan gi ulike typer alarm, for eks­em­pel ved sjokk, for­sik­tig be­ve­gel­se eller lavt batteri.

Publisert

Kunstsensoren SPD-2000 gir alarm dersom noen tukler med verdi­gjen­standene dine.

Sen­so­ren må­ler om verdi­gjen­stan­den ut­set­tes for en ak­se­le­ra­sjon i en­hver ret­ning. Føl­som­he­ten kan selv­sagt jus­te­res. Sen­so­ren er så føl­som at den kan mer­ke om noen for­sø­ker å skjæ­re ler­re­tet ut av en bil­de­ram­me.

Sen­so­ren kan gi uli­ke ty­per alarm, for eks­em­pel ved sjokk, for­sik­tig be­ve­gel­se eller lavt bat­te­ri. En­he­ten er kom­pa­ti­bel med alle alarm­sen­tra­ler hvis de kop­les til en tråd­løs mot­ta­ker fra Elkotek. Kom­mu­ni­ka­sjon kan skje over gsm, ana­log te­le­fon­lin­je el­ler ip (in­ter­nett), el­ler en kom­bi­na­sjon av fle­re me­to­der.

En­he­ten er opp­rin­ne­lig ut­vik­let for et stør­re sy­stem med høy­sikker­hets­behov. Den er mo­di­fi­sert slik at den pas­ser mind­re van­li­ge alarm­sy­ste­mer og kun­der med mind­re om­fat­ten­de be­hov.

Le­ve­ran­dør: Elkotek Sik­ker­het, www.elkotek.no, tlf. 63 86 20 02.

Powered by Labrador CMS