Eliaden 2008 Teletec 9045

Mye nytt fra Teletec

Under Elia­den 2008 stil­te Teletec Connect med en rekke nye de­tek­to­rer for inn­brudds- og område­sikring.

Publisert

Teletec Connect er en uavhengig leverandør og kan derfor tilby alarm­utstyr fra konkurrerende produsenter. Først skal vi ta for oss nyheter fra produsenten DSC.

PC-serien erstatter Power

Blant god­bi­te­ne fant vi en helt ny serie alarm- og de­tek­sjons­ut­styr fra DSC, som kan kop­les tråd­løst el­ler om hver­andre.

Alarm­sen­tra­len PC 1616 dek­ker to om­rå­der og kan til­kop­les inn­til åtte pa­ne­ler. Hvert av pa­ne­le­ne kan sty­re sitt eget el­ler and­re om­rå­der. Du kan ha inn­til åtte sløy­fer / sek­sjo­ner (f.eks. de­tek­to­rer). Alle disse er ad­res­ser­ba­re, slik at du kan gi rom­me­ne uli­ke navn. Sen­tra­len kan ut­vi­des med et kort, slik at du får åtte sløy­fer til.

Sto­re­bro­ren PC 1864 dek­ker to om­rå­der og kan til­kop­les inn­til åtte pa­ne­ler. Denne kan ut­vi­des med inn­til syv kort pluss et ekstra­kort, slik at du ialt kan ha 64 sløy­fer. Du kan inn­til tre de­tek­to­rer pr. sløyfe, noe som er guns­tig hvis du skal dek­ke et stør­re rom. Skal du dekke flere rom, er det for­nuf­tig med én sløyfe pr. rom, siden du da umid­del­bart ser hvil­ket rom alar­men ut­lø­ses i.

Både PC 1616 og PC 1864 er dobbelt­balansert. Det betyr at hvis noen klip­per en led­ning, mottas det ut sabotasje­melding hos vakt­sentralen. Den fun­ge­rer over ana­log tele­linje, eller du kan kople til en GSM-modul.

Alarm & panel i ett

DSC 9045 er en tråd­løs alarm­sen­tral og panel i ett. Den er selv­føl­ge­lig sik­ret mot sa­bo­ta­sje, som at noen for­sø­ker å nøy­tra­li­se­re sen­tra­len ved å plante en øks i den.

Sen­tra­len har to­veis tale. Den er lan­sert i USA, men på grunn av av­kla­rin­ger i for­hold til radio­fre­kven­ser, kan det ennå ta litt tid før vi ser den i Norge.

Sen­tra­len kan til­kop­les GSM eller ana­log tele­lin­je.

DSC 9045 tråd­løs alarm­sen­tral.

Mini magnetkontakt

DSCs Mag­net­kon­takt mini er tro­lig ver­dens min­ste tråd­løse mag­net­kon­takt. Med denne slip­per du å ha en diger kladd av en mag­net­kon­takt på vin­du­et eller døren.

T.v.: Mag­net­kon­takt mini fra DSC.

Ransknapp for færre feil

Tro­lig vil det komme krav om rans­knap­per med to knap­per for å re­du­se­re an­tall feil­mel­din­ger. På privat­fron­ten vil det fort­satt være mulig med én.

T.v.: DSC med nye ransknapper.

Powered by Labrador CMS