Bok Hemmelige krigere

Norges hemmelige krigere

Det­te er en bok om Nor­ges ukjen­te spe­si­al­sol­da­ter som har ope­rert i flere land og gjen­nom­ført man­ge far­li­ge ope­ra­sjo­ner og brag­der i kamp mot ter­ro­ris­me.

Publisert

Norges hemmelige krigere for­teller historien om norske spesial­styrker.

Dette er før­s­te gang his­to­ri­en om spe­si­al­styr­ke­ne for­tel­les i sin ful­le bredde. For­fat­te­ren har fulgt styr­ke­ne over leng­re tid som krigs­kor­re­spon­dent i fle­re land. Han har også fått til­gang til ma­te­ria­le som til nå har vært helt ukjent. For­fat­ter er Tom Bak­ke­li.

Bo­ken for­tel­ler his­to­ri­en til de nor­ske kom­man­do­sol­da­te­ne og tar blant an­net for seg de far­li­ge ope­ra­sjo­ne­ne, de hem­me­lig­holdte brag­de­ne og det po­li­tis­ke spil­let. For­fat­te­ren for­sø­ker å fin­ne svar på hvor­dan sol­da­ter i freds­na­sjo­nen Nor­ge har kom­met på nivå med stor­mak­ter som USA og Stor­bri­tan­nia.

Bo­ken for­tel­ler om hvor­dan ut­vel­gel­sen av sol­da­te­ne skjer, om den bein­har­de tre­nin­gen, om for­be­re­del­se­ne, om hvor­dan de er ut­styrt, om et­ter­ret­nings­agen­te­ne som de sam­ar­bei­der med og om de hem­me­li­ge ope­ra­sjo­ne­ne i fel­ten.

Nor­ges hem­me­li­ge kri­ge­re. Kom­man­do­sol­da­ter i kamp mot ter­ror. Hef­tet. 285 si­der. Pris nå ned til kr 99 på mam­mut­til­bud - sjekk på nettet. ISBN: 9788248908395. Utgitt 2008 på Kagge Forlag.

Powered by Labrador CMS