Eliaden 2008 Presisjons Teknikk

Nyheter fra Presisjons Teknikk

Over­våking i infra­rødt er på frem­marsj også for lav­sikkerhets­kunder. Under Eliaden 2008 viste Presisjons Teknikk fram flere spennende produkter.

Publisert

FLIR Thermo Vision SR-35

er mon­tert i et Pelco vær­hus for uten­dørs­bruk, har RS-232 og BNC-kon­takt og skal være lett å sette opp og in­te­gre­re med ek­si­ste­ren­de vi­deo­over­vå­king. Bil­de­vin­ke­len er 20 grader og ka­me­ra­et gir et skarpt ter­misk bil­de fra ca. tre me­ters av­stand og opp til uen­de­lig.

Geir Holme demonstrerer kameraet SR-35.

FLIR PTZ-35x140 MS

er et meget avansert kamera med multi­sensor. Det har to IR-detektorer, med linser som har brenn­vidde 35 mm og 140 mm, hvil­ket til­sva­rer en kraf­tig tele­linse. Dette gjør det mulig å oppdage mennesker på over to kilometers avstand.

Kameraet har også én op­tisk linse for iden­ti­fi­ka­sjon, med et gedigent zoom­område på hele 26 ganger optisk og 12 ganger digitalt. Ka­me­ra­et er bevegelig med både pan og tilt.

FLIR Pa­trol IR

er et li­te lav­kost IR-ka­me­ra for ano­nym plassering eller mon­te­ring i om­rå­der med lite plass.

FLIR Wide Eye

har et syns­felt på hele 180 gra­der og kan li­ke­vel de­tek­te­re et men­nes­ke på 140 me­ters av­stand i åpne om­rå­der. Det kan kop­les til bilde­behandlings­utstyr som ana­ly­se­rer bil­de­ne og f.eks. gir au­to­ma­tisk de­tek­sjon av be­ve­gel­se.

For ytterligere informasjon, kontakt Presisjons Teknikk

"
Powered by Labrador CMS