Seddelboks BB Norge

Praktisk seddelboks

Norwolf AS-Billett­bånd Norge lan­se­rer en sed­del­boks for opp­be­va­ring av kon­tan­ter under og etter et ar­ran­ge­ment. Boksen låses med nøk­kel og det med­føl­ger i til­legg lås til fes­te­an­ord­ning for op­ti­mal sik­ker­hets­kon­troll.

Publisert

Seddelboks for kontanter.

Boksen mon­te­res en­kelt under bor­det ved inn­sjek­king til et ar­ran­ge­ment

- Pro­duk­tet pas­ser ut­mer­ket for ho­tel­ler, natt­klub­ber, fes­ti­va­ler og mes­ser. Våre sed­del­bok­ser hånd­te­rer kon­tant­salg på en sik­ker og ef­fek­tiv måte. Med lås­ba­re sed­del­bok­ser fore­byg­ger du svinn og øker sik­ker­he­ten, opp­ly­ser Tom­my Hyving i sel­ska­pet.

Til­pas­nings­dyk­tig

Pro­duk­tet er til­pas­nings­dyk­tig over el­ler un­der bord, el­ler for den saks skyld fritt­stå­en­de, to sik­ker­hets­lå­ser med nøk­kel med­føl­ger, en lås til boks og en lås til feste av boks. Bok­sen er 23 cm lang, 13,5 cm bred og 12,5 cm høy.

Om selskapet

Norwolf AS Billett­bånd Norge er lan­dets le­den­de le­ve­ran­dør av bil­lett- og kon­troll­pro­duk­ter til det eventive seg­ment. Sel­ska­pet ble etab­lert i ap­ril 2004 og har i dag le­ve­ran­se til ca. 80 pro­sent mar­keds­an­del in­nen fes­ti­val- og arrangørmarkedet.

Les også: Techband - sikkert kassa­system (Horecanytt.no)

Norwolf AS Billettbånd Norge le­ve­rer kon­troll, kas­sa- og profileringsprodukter til pri­vat, næ­ring og of­fent­lig sek­tor.

Les også: Kontroll­system skredder­sydd for hotell- og restaurant­bransjen (Horecanytt.no)

Pris: 498 kroner

Web: www.bbnorge.no, www.techband.no, www.norwolf.no

"
Powered by Labrador CMS