d81-prnt

Robust og sikker telefon

Et nytt spesialhåndsett er markedsledende når det gjelder robusthet, telefonkvalitet og personsikkerhet, ifølge produsenten.

Publisert

Sikker og robust telefon fra Ascom Wireless Solutions.

Håndsettet har betegnelsen Ascom d81 og er designet for å møte kravene til operasjonell sikkerhet i svært krevende arbeidsmiljøer.

Samtidig som telefonen kan brukes i svært tøffe arbeidsmiljøer, gir den best mulig personsikkerhet. Den er utviklet for å være tilpasset kravene i tung industri, fengsler, psykiatriske institusjoner og ellers der personalet arbeider alene eller i faretruende miljøer, ifølge produktsjef Robert Hassel i Ascom.

Avanserte alarmfunksjoner

Håndsettet tilbyr flere avanserte alarmfunksjoner, som sikrer hurtige tiltak i kritiske situasjoner. Automatiske alarmer ved ingen bevegelse, fall- og trekksnoralarm og trykknappalarm, som alle kan tildeles en prioritering, samt at personalet som har alarmert, blir presist posisjonert. En digital Walkie Talkie-funksjon (Push-to-Talk), som automatisk settes opp for konferansekall i høyttalende eller innlyttingsmodus avhengig av situasjonen, gir personalet trygget og mulighet for at kolleger kan følge opp og aksjonere.

Grundig testing

Håndsettet har gjennomgått og bestått krevende tester, blant annet to meter falltest, slagtest, kjemikalietest, tastaturtest, temperaturtest (fungerer i -10 til +55 °C), vann-og støvtest (IP65-klassifisert, inkluderer headsetuttaket).

Trådløs oppdatering

Utover å være svært robust og sikkerhetsmessig avansert, inngår håndsettet i Ascoms IP-DECT-system. Denne plattformen støtter sentralisert administrasjon. Det betyr at oppgraderinger av kontaktinformasjon og innstillinger med mer kan håndteres trådløst direkte til telefonen. Dette forenkler og reduserer administrasjonen betydelig. Telefonen håndterer sentral- og lokal telefonbok, delt programvare, konferanse, avansert meldingsformidling og strekkodelesing. Sist, men ikke minst, er håndfri betjening mulig via Bluetooth hodesett.

Senere i år lanseres en ATEX-godkjent versjon til arbeidsmiljøer med eksplosjonsfare.

Det er Ascom Wireless Solutions som står bak spesialhåndsettet. For nærmere opplysninger, besøk nettstedet www.ascom.no.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS