Bosch 1-ST-16183 b

Ser dag og natt

Bosch har introdusert et høyspesifisert alt-i-ett dag/natt-kamera. Det skal kunne levere overvåking på 300 meters avstand i fullstendig mørke.

Publisert

Bosch Security Systems har lansert et nytt alt-i-ett ”Infrared Imager” kamera for overvåking utendørs, dag og natt, over lange avstander.

ZX55 og ZX55-IP benytter Boschs` proprietære infrarødteknologi for bildeopptak om natten, med høy oppløsning og lav støy, på avstander opptil 300 meter. En kraftig 9-90 mm IR-korrigert linse eliminerer fokusskift og IR-blødning. Dette sikrer uovertruffen innfanging av bilder, på lang avstand, og sørger for det høyest mulige nivå av beskyttelse døgnet rundt, sju dager i uken, sies det i pressemeldingen fra Bosch.

Det infrarøde kameraet Bosch ZX55 ser både dag og natt.

ZX55-IP benytter i tillegg en kraftig innebygget prosessor for Intelligent Video-Analyse (IVA) for å overvåke aktiviteten på stedet og varsle om brukerdefinerte hendelser, som for eksempel alarmer. ZX55-IP innbefatter en tre-strøms video-enkoder med høy ytelse. Denne er i stand til å levere MPEG-4 og MJPEG video over IP, ved 30 fps (bilder pr. sekund) og full oppløsning. Enkoderen gjør det også mulig å betrakte video med høy oppløsning, samt høyeffektiv lagring.

I pressemeldingen sies det videre at kameraet levere avstandsovervåking på klassifiserings- og gjenkjenningsnivå, og identifiseringsnivå ved 100 meters avstand – noe som gjør operatørene i stand til å kunne skjelne ulike ansiktstrekk. Dette nivået av detaljrikdom i bildet gir brukerne den informasjonen de trenger for å foreta viktige sikkerhetsmessige avgjørelser for kritisk overvåking, slik som kringvern (”perimeter”) og overvåking av ulike tjenester, transport og kritiske eiendeler.

Kameraet er klassifisert i henhold til IP68/NEMA4 for utendørsdrift under de mest ekstreme værforhold. Det robuste, forseglede kamerahuset kan motstå vindbelastning på opptil 250 km/t. Solskjermene på topp og sider reflekterer varme, ved den type bruksområder som utsetter kameraet for intenst direkte sollys. En intern gjennomstrømningsventil sørger for en luftstrøm som kjøler ned enheten.

Kilde: Pressemelding fra Bosch Security Systems

http://no.bosch.com/

"
Powered by Labrador CMS