QFG-port-Gunnebo-1

Sikker og rask port

En ny port er et sikrere og raskere alternativ til konvensjonelle porter for områder med stor trafikk.

Publisert

(Ill. foto: Gunnebo)

Quick Folding Gate (QFG) heter den nye porten som Gunnebo lanserer på det nordiske markedet. QFG hadde premierevisning i mai på IFSEC- messen i Birmingham.

Porten produseres med åpningsbredde 3,5 - 6 meter og høyde på 2 - 2,5 meter. Porten har åpne- og lukketid på bare 4 - 6 sekunder. Tradisjonelle porter bruker omtrent ett minutt. Portbladet foldes inn mot sikkerhetsområdet ved autorisert adgang.

Kan erstatte port og bom

QFG er et sikrere og betydelig raskere alternativ til konvensjonelle porter, og kan erstatte kombinasjon port og bom, ifølge Gunnebo. QFG egner seg derfor til områder med stor trafikk der man har høye krav til sikkerhet, som for eksempel havner, logistikksentre. Porten egner seg godt for de tyngste lastebilene, ettersom det ikke er noen skinne eller sperring i kjørebanen, og fordi det ikke er noen toppskinne, kan selv de høyeste lastebilene kjøre inn og ut.

Av sikkerhetsgrunner er porten utstyrt med spesialkanter og lysstråler, og er TUV-godkjent etter de strengeste europeiske port normene.

For ytterligere informasjon, kontakt Stein-Rune Fagerheim i Gunnebo Nordic AS, på tlf.: 22 900 300. Du kan også besøke hjemmesiden www.gunnebo.no.

(Pressemelding fra Gunnebo)

"
Powered by Labrador CMS