Ioimage domekamera

Videodeteksjon og analyse

Vicon Nor­way AS lan­se­rer ioimage med flek­sib­le løs­nin­ger for video­deteksjon og ana­ly­se som pas­ser i ditt ek­si­ste­ren­de an­legg.

Publisert

Ioimage pro­du­serer flek­sib­le løs­nin­ger for videodeteksjon og ana­ly­se og le­ve­rer bl.a. løs­nin­ger til det ame­ri­kan­ske og is­ra­el­ske for­sva­ret.

Dis­se løs­nin­ge­ne er uni­ver­sel­le og re­tro-fit og pas­ser der­for inn i ana­lo­ge og hybride, så vel som i nett­verks­ba­ser­te ITV-sy­ste­mer.

Videodeteksjon og ana­ly­se er van­lig­vis for­bun­det med kom­pli­sert opp­sett og ukesvis med jus­te­rin­ger. ioimage har løs­nin­ger som for­enk­ler opp­sett og et­ter­jus­te­ring av de­tek­sjo­nen.

Til hjelp og støt­te

Vi­deo­ana­ly­se har en ofte mis­opp­fat­tet funk­sjon, da sli­ke løs­nin­ger ikke er ment for å kunne er­stat­te et men­nes­ke, men hel­ler er til for å hjel­pe men­nes­ke­ne.

Et men­nes­ke som ser på ka­me­ra­bil­der på en mo­ni­tor vil et­ter en stund mis­te kon­sen­tra­sjo­nen, og po­ten­si­el­le trus­ler og hen­del­ser kan der­med gå uopp­da­get hen.

Et in­tel­li­gent ka­me­ra­sy­stem kan ana­ly­se­re ka­me­ra­bil­de­ne kon­ti­nu­er­lig 24x7 uten å mis­te kon­sen­tra­sjo­nen, og vil gi var­sel der­som noen el­ler noe ut­gjør en trus­sel.

De­tek­sjons­ty­per

· Gjen­lagt ob­jekt· Sik­ring av perimeter· Ob­jekt fjer­net· PTZ autotrack· Kjø­re­tøy stop­pet· Sa­bo­ta­sje av ka­me­ra · Per­son i uøns­ket om­rå­de

For mer in­for­ma­sjon, gå inn på Vicons hjem­me­si­der http://www.vicon.no/ el­ler kon­takt Vicon Nor­way A/S, på te­le­fon 22 74 10 01 el­ler e-post itv@vicon.no.

Om Vicon Nor­way

Vicon Nor­way AS dis­tri­bu­erer ka­me­ra­er, opp­taks­ut­styr, mo­ni­to­rer og video­signal­utstyr. Pro­sjek­te­rer også alt fra små ITV-an­legg for be­skyt­tel­se av bu­tik­ker og høy­pro­fil pri­vat­per­so­ner, til stor­ska­la løs­nin­ger for sto­re be­drif­ter, hav­ner, fly­plas­ser, fengs­ler og det of­fent­li­ge.

"
Powered by Labrador CMS