Siqura VMS Pro 5.4

Videohåndtering for store

Optelecom-NKF har sluppet en ny versjon av sitt system for video­håndtering, Siqura VMS 5.4. Det kan brukes med opptil 20 servere og 640 over­våkings­enheter.

Publisert

Siqura VMS 5.4 kan håndtere et stort antall servere og tilkoplinger.

Siqura VMS 5.4 er program­vare for brukere som er avhengige av pålitelig og høy­oppløste over­våkings­bilder for å forebygge mot ulykker eller holde krimi­nalitet i sjakk, skriver Optelecom-NKF i en presse­melding.

Det kan koples til opptil 20 servere og 640 enheter for video, audio, data eller annen input/output. VMS 5.4 skal egne seg både for lokale og utstrakte systemer.

Programvaren inneholder intelligent bevegelses­deteksjon, 24/7-kontinuerlig opptak, sanntids­visning og tilbake­spilling av video. Det kan håndtere video med MPEG-4, MJPEG, eller H.264 kompresjon.

Siqura VMS 5.4 skal være kompatibel med en rekke tredje­parts­produkter, og program­varen skal derfor være lett å integrere med eksisterende systemer.

Enhver organisasjon, alt fra butikker og banker til bensin­stasjon­kjeder, kan installere VMS 5.4 på en standard Windows PC.

Blant nye funksjoner er at du nå kan legge inn maskeringer, f.eks. av sensitive områder eller av person­vern­hensyn. Styringen av pan-tilt-zoom-kameraer skal ha blitt enklere. Du kan også bruke nett­leseren din til å se video i sanntid. Versjon 5.4 lar deg definere og benytt multiple servere, for at også utstrakte video­systemer skal kunne fungere optimalt.

Kilde: Pressemeldingen Siqura VMS is Now More Proficient than Ever Before

For ytterligere opplysninger, se www.optelecom-nkf.com

"
Powered by Labrador CMS