Jarle Berg, Even Rise og Jarle Nordbæk
Jarle Berg i Salto Systems, Even Rise i Aktuell Sikkerhet og Jarle Nordbæk i Boyesen & Munthe har store forventninger til Aktuell Sikkerhet-golfen 2023.

Aktuell Sikkerhet-golfen 2023:
Samler sikkerhets­bransjen i ny golf­turnering

Er du sikkerhetsbransjens beste golfspiller? Nå åpnes det for individuelle påmeldinger til den store Aktuell Sikkerhet-golfen 15. juni.

Publisert

– Aktuell Sikkerhet ønsker å skape en arena hvor sikkerhetsbransjen kan måle krefter på en annen måte enn gjennom tradisjonelt anbudsarbeid i det daglige. Derfor inviterer vi til lagturnering hos Kongsvingers Golfklubb 15. juni. Det blir Texas Scramble med firemannslag og sikkerhetsfaglig påfyll gjennom hele dagen. Arrangementet avsluttes med bankett og premieutdeling på Vinger Hotell, sier Even Rise i Aktuell Sikkerhet.

Bransjenyheter

Kongsvingers Golfklubbs 18-hullsbane ligger på Liermoen utenfor Kongsvinger, i retning Charlottenberg. Banen er kåret til landets beste, og klubben omtaler den som en av de vakreste og beste skogsbanene i Norden.

– Vi håper på stor deltakelse, og lover en fantastisk dag i flotte omgivelser, sier Rise.

Flere hullsponsorer har meldt seg på, og disse vil bidra med påfyll av bransjenyheter og faglig informasjon.

Det er fortsatt ledige hull til virksomheter som ønsker å delta som hullsponsor. I sponsoratet ligger det blant annet mulighet for aktiviteter på utslaget og deltakeravgift for fire spillere.

Individuell deltakelse

– Nå åpner vi også for individuelle påmeldinger. Her er det ingen begrensninger bortsett fra at alle må ha minimum grønt kort for å kunne spille. Dette blir en dag fylt med fagprat, konkurranse og sosialt samvær som du ikke vil gå glipp av, sier Rise.

Boyesen & Munthe og Salto Systems er Aktuell Sikkerhet-golfens medarrangører. Turneringen arrangeres for første gang. Målet er å skape en årlig tradisjon.

– Golfmesterskap er veldig populært blant aktørene i den svenske sikkerhetsbransjen, og vi vet at mange kolleger i Norge har stor lidenskap for golf. Derfor bidrar vi gjerne med vår golfkunnskap til det beste for Aktuell Sikkerhet-golfen, sier Jarle Berg i Salto Systems og Jarle Nordbæk i Boyesen & Munthe. Begge er aktive golfspillere og ser frem til å konkurrere med bransjekolleger 15. juni.

Her finner du mer informasjon om arrangementet og hvor du melder deg på

Powered by Labrador CMS