Jarle Nordbæk, Even Rise og Jarle Berg med golfutstyr.
Jarle Nordbæk (Boyesen & Munthe), Even Rise (Aktuell Sikkerhet) og Jarle Berg (Salto Systems) ser frem til at golfbanen utenfor Kongsvinger fylles med bransjefolk 15. juni. Da er det klart for Aktuell Sikkerhet-golfen 2023.

Bransjens store golf-dag nærmer seg

I dag er det kun én måned igjen til Aktuell Sikkerhet-golfen. – Det er ingen grunn til å vente med å melde seg på. Dette kommer til å bli en flott fagdag krydret med både sosiale og sportslige aktiviteter.

Publisert

Det sier Even Rise i Aktuell Sikkerhet. Sammen med medarrangørene Jarle Berg (Salto Systems) og Jarle Nordbæk (Boysen & Munthe), ser han frem til at banen utenfor Kongsvinger fylles opp med golf-glade representanter for sikkerhetsbransjen 15. juni.

– Det blir Texas Scramble med firemannslag og sikkerhetsfaglig påfyll gjennom hele dagen. Arrangementet avsluttes med bankett og premieutdeling på Vinger Hotell, sier Rise.

Faglige innslag

Kongsvingers Golfklubbs 18-hullsbane ligger på Liermoen utenfor Kongsvinger, i retning Charlottenberg. Banen er kåret til landets beste, og klubben omtaler den som en av de vakreste og beste skogsbanene i Norden.

Foreløpig ligger det an til faglige innslag på flere enn halvparten av hullene.

– Det er fortsatt ledige hull til virksomheter som ønsker å delta som hullsponsor. I sponsoratet ligger det blant annet mulighet for aktiviteter på utslaget og deltakeravgift for fire spillere – inkludert bankett. Mange velger å inkludere kunder i spillet, sier Rise.

Individuell deltakelse

– Det er også mulighet for individuell deltakelse. Bortsett fra at alle må ha grønt kort for å kunne spille, er det ingen begrensninger. Dette blir en dag fylt med fagprat, konkurranse og sosialt samvær som du ikke vil gå glipp av, sier Rise.

Boyesen & Munthe og Salto Systems er som nevnt Aktuell Sikkerhet-golfens medarrangører. Turneringen arrangeres for første gang. Målet er å skape en årlig tradisjon.

– Golfmesterskap er veldig populært blant aktørene i den svenske sikkerhetsbransjen, og vi vet at mange kolleger i Norge har stor lidenskap for golf. Derfor bidrar vi gjerne med vår golfkunnskap til det beste for Aktuell Sikkerhet-golfen, Har Jarle Berg i Salto Systems og Jarle Nordbæk i Boyesen & Munthe tidligere uttalt. Begge er aktive golfspillere og ser frem til å konkurrere med bransjekolleger 15. juni.

Her finner du ytterligere informasjon, blant annet hvor du kan melde på deg eller bedriften din

Powered by Labrador CMS