personer spiller golf
Dormakaba var blant deltakerne i fjor, og har også meldt seg på til Aktuell Sikkerhet-golfen 13. juni i år.

Aktuell Sikkerhet-golfen 2024:

Fulltegnet på hullene – noen ledige singel-plasser

Samtlige 18 hull til Aktuell Sikkerhet-golfen er nå opptatt. Alle som planlegger å bli med som singelspillere, bør snarest melde seg på for å sikre seg deltakelse.

Publisert
Tine Thorsen og Mia Taraldsen på en stand utendørs med teksten Hatteland Technology
I tillegg til å stille med hullsponsor-lag, har Hatteland Technology varslet at de i år deltar med ytterligere fire spillere. Her er Tine Thorsen og Mia Taraldsen på selskapets stand i fjor.

Aktuell Sikkerhet-golfen så dagens lys i fjor. Arrangementet viser seg å ha blitt et svært populært møtested for sikkerhetsbransjen.

Langt over 100 sikkerhetsfolk møtes når startskuddet går på det som er kåret til en av landets absolutt beste golfbaner – hos Kongsvingers Golfklubb på Liermoen. Datoen er 13. juni.

Nærmer seg fulltegnet

Følgende virksomheter har sikret seg sitt eget hull og stiller med lag:

Hatteland Technology, Safetron, Boyesen & Munthe (samarbeidspartner), Oneco Technology, Alarmtech, Solar, Rackit, Dormakaba, Sotera Solutions, Hanwha Vision, Axis Communication, Milestone, Garda Sikring, Kamtek, Teletec (samarbeidspartner), Salto Systems (Samarbeidspartner), AXS Nordic AS og Motorola Solutions.

Disse sikkerhets-aktørene sikrer bransjeaktiviteter og relevante produktpresentasjoner på utslaget til samtlige 18 hull.

Øystein Hjell spiller golf
Øystein Hjell fra Axis i aksjon under fjorårets Aktuell Sikkerhet-golfen. Axis Communication stiller også i år med hullsponsor-lag.

Singelspillere

Etter at det sist uke ble åpnet for påmelding for singelspillere, begynner det nå å bli trangt om plassen. Derfor oppfordres alle som skal delta i egen regi om å være raske med å melde seg på før det også her blir fulltegnet.

Her finner du informasjon om Aktuell Sikkerhet-golfen 2024, video fra fjorårets arrangement og skjema for individuell påmelding til deltakelse 13. juni. På den samme siden finner du også informasjon om banketten og mulighetene for overnatting. For alle som ønsker å overnatte, er det lurt å bestille allerede nå.

Her finner du resultatene fra i fjor. 

Powered by Labrador CMS