T24-Door-station-(1).jpg

Lanserer ny dørtelefon

T24 fra Mobotix skal gi større sikkerhet mot inntrengere i private hus og småbedrifter. Dørtelefonen har et innebygd kamera på 3 megapiksler som gjør det mulig å overvåke hele området rundt inngangsdøren.

Publisert

Besøkende trenger ikke å stå foran linsen for å bli sett. Foto: Mobotix

Dørtelefonen har halvkuleformet kamerateknologi, som gjør det mulig å skanne et helt inngangsparti uten dødvinkler - fra gulv til tak og fra vegg til vegg.

Tilgang fra hele verden

Når dørklokken aktiveres, etableres en forbindelse til en VoIP videotelefon, en standard PC eller en berøringsskjerm via nettverket. Da blir det mulig å få lyd- og videotilgang til dørtelefonen - en funksjon som kan brukes fra hvor som helst i verden. Det gjør det mulig å slippe andre inn i oppgangen selv om du ikke er hjemme.

Det er også mulig å legge igjen en videomelding på dørtelefonen, både for besøkende og beboeren.

Profesjonell adgangskontroll

Systemet kan også legges til en adgangsmodul fra Mobotix slik at dørtelefonen fungerer som en profesjonell adgangskontroll ved at det tastes inn en pinkode eller ved bruk av RFID-transponder. Sikkerhetsåpneren innendørs gjør det samtidig mulig å åpne døren med vold, og et innebygget batteri garanterer at døren også kan åpnes og lukkes forsvarlig ved strømbrudd.

Powered by Labrador CMS