Samsung SCP-3120V Speed Dome

Nye hastighetsdomer fra Samsung

Samsung har lansert sin nye SCP-serie med hastig­hets­domer. Dette er en høy­kva­li­tets­serie med opptil 43x optisk zoom og inne­bygd intelli­gent video­analyse.

Publisert

SCP-serien har elleve ulike modeller med ekte dag/natt-hastighets­domer. Bildet viser SCP-3120V Speed Dome.

Kameraene gir brukerne mulig­heten til å over­våke et vid­strakt område og ved behov zoome inn og i detalj studere gjen­stander langt unna.

Kraftig optisk zoom

SCP-serien inne­holder Samsungs A1 DSP-brikke­sett som gjør det mulig å fange klare og levende farge­bilder med 600 TV-linjers oppløsning.

Det er totalt elleve modeller i SCP-serien med ekte dag/natt-hastighets­domer, derav fire med 43x optisk zoom, fire med 25x optisk zoom samt tre kompakte modeller med 12x optisk zoom.

Takler mørkt og lyst

Du kan velge mellom interne og eksterne versjoner der toppmodellene har WDR (Wide Dynamic Range), som kompenserer for bakgrunns­lysproblemer på en 160 ganger mer effektiv måte enn standard BLC, samt en innebygd planlegger som muliggjør forhånds­programmering av opptil seks separate tidsinnstilte handlinger hver dag.

Skarpere bilder

Innbygget i A1 DSP-brikkesettet finner du også progressive skanninger, som gir videoopptak av en mye høyere kvalitet – særlig når det gjelder objekter i bevegelse.

Takket være de veldefinerte horisontale linjene skal du, ifølge Samsung, kunne lese av kjennemerkene på biler i bevegelse uten bevegelses­uskarphets­effekten.

Ivaretar personvernet

Andre funksjoner er Picture on Picture, RS-485-kontroll og 12 definerbare firepunkts polygone personverns­soner som sørger for en mer nøyaktig personverns­maskering enn konvensjonell rektangulær maskering.

Andre funksjoner

Øvrige nøkkelfunksjoner i SCP-serien:

· Intelligent videoanalyse (IVA) som inkluderer Appear/Disappear-funksjon som kan registrere objekter i bevegelse. IVA har også en objektsporing som følger et bevegelig objekt i et målområde.

· Auto-registrerende Coaxial (Samsung-E) & RS-485-telemetri som gir montører muligheten til enkelt å velge mellom to kontrollmetoder.

· Bevegelses­adaptiv DNR som fjerner støy og reduserer bevegelses­uskarphet betraktelig.

· Polygone personverns­soner som sørger for en mer intelligent måte å skjule følsomme områder på, slik at bare de nødvendige områdene er skjult.

· Digital bilde­stabilisering (DIS)-teknologi som automatisk registrerer selv de minste kamera­vibrasjoner og korrigerer dem automatisk.

· Skjermmeny på flere språk, blant annet engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, polsk, kinesisk, russisk, spansk og tyrkisk.

SCP-serien støttes av et omfattende spekter av tilbehør og braketter, slik at du kan velge mellom ulike montasjer på vegg, stenger, rekkverk, pendanter, hjørner og tak.

Hastighetsdomene i SCP-serien er tilgjengelige gjennom alle Samsung-distributører og tilbys med Samsung Techwin Europe Ltds fullstendige kundestøtte­tjenester, inklusiv kostnadsfri systemdesign, teknisk støtte og en komplett treårsgaranti.

Les mer på samsungcctv.com

Kilde: Pressemelding fra Samsung / DRS Marketing Ltd

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS