Samsung 37x SNP-3370

Samsung med 37x PTZ

Samsung intro­duserer et nytt H.264-nett­verks­dom­kamera med 37x optisk zoom og intelli­gent beve­gelses­detek­sjon (IMD).

Publisert

SNP-3370 fra Samsung.

PTZ-nett­verks­dom­kameraet SNP-3370 med høy opp­løsning, som inn­går i Samsungs iPOLiS-serie, er utstyrt med en kraftig 37x optisk zoom som fanger 550 TV-linjers­bilder i høy opp­løsning, slik at operatørene kan studere selv gjen­stander langt unna i detalj.

Samtidig har Samsung også lansert SNP-3301 som har 30x-zoom og for øvrig de samme egen­skapene som SNP-3370.

Både SNP-3370 og SNP-3301 har en H.264/MPEG-4/JPEG multikodek, som gjør at du på én og samme tid kan sende opptil seks ulike data­flyter med bilder til ulike plasseringer via ulike bilde­frekvenser, inklusiv sanntid, ved ulike oppløsninger.

Blant SNP-3370 og SNP-3301s mange andre innebygde funksjoner finner du også Samsungs intelligente bevegelses­deteksjon (IMD) i Speed-teknologi, som ifølge Samsung skal overvinne utfordringene ved bruk av bevegelses­deteksjon når en dom er i forflytning.

Dette er en teknologi som analyserer fortløpende videobilder på forhånds­innstilte punkter innenfor en sekvens, og når det registreres bevegelse, stopper kameraet på dette punktet inntil bevegelsen opphører. I løpet av denne tiden vises en “D” på skjermen, og et alarmsignal utløses med mulighet for å sende et e-postvarsel.

SNP-3370 og SNP-3301 er ekte dag-/nattkameraer med et flyttbart infrarødt kuttfilter (IRC). Begge har WDR (Wide Dynamic Range), åtte IMD-soner, åtte soner for personverns­maskering, OSD på flere språk og 32 GB innebygd SD-minne for lagring eller sikkerhets­kopiering av video utløst av hendelser.

Andre viktige egenskaper:

· HLC (Highlight Compensation), Samsungs unike bakgrunnslys­teknologi som kartlegger lyse områder i bildene og nøytraliserer dem ved invertering til sort/grått. Dette gjør at operatøren kan se detaljer som tidligere har vært skjult.

· Digital bilde­stabiliserings­teknologi (DIS), som kan utligne effektene av kamera­vibrasjoner ved sterk vind eller vibrasjoner i bygningen.

· Samsungs super­støyreduksjons­teknologi – SSNRIII – kan fjerne bildestøy i situasjoner med dårlig belysning uten å skape bevegelses­uskarphet. I tillegg kan denne teknologien spare deg for opptil 70 % harddisk­plass på en digital video­opptaker samt maksimere båndbredden ved visning av video via nettverk.

· Toveislyd – Lyder og samtaler kan fjern­overvåkes, slik at kontrollrom­operatører kan svare med varsel­meldinger eller instruksjoner. Dører kan fjernåpnes etter audio-/visuell bekreftelse.

... og enkle og fleksible installasjons­alternativer

• Samsungs NET-1 visnings­sentraliserte administrasjons­program gir fiks-ferdige nettverks­funksjoner med nyttige visuelle overvåknings­alternativer, som PTZ-kontroller og kartbilder.

• SNP-3370 og SNP-3301 har klaffer på sidene av huset, slik at de raskt og enkelt kan monteres på og demonteres fra festet.

• Et bredt spekter av tilbehør og braketter, slik at du kan velge mellom ulike montasjer på vegg, stenger, rekkverk, pendanter, hjørner og tak.

SNP-3370 og SNP-3301 er tilgjengelige gjennom alle Samsung-distributører og tilbys med Samsung Techwin Europe Ltds fullstendige kundestøtte­tjenester, inklusiv kostnadsfri systemdesign, teknisk støtte og en komplett treårs garanti.

Les mer på samsungcctv.com.

Kilde: Pressemelding fra Samsung / DRS Marketing Ltd

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS