Nytt om navn:

Lars Eirik Berg (t.v.) sammen med sikkerhetsdirektør i HRP Carl-Axel Hagen. Berg er fra første oktober ny fagdirektør for fysisk sikkerhet og analyse i HRP.
Lars Eirik Berg (t.v.) sammen med sikkerhetsdirektør i HRP Carl-Axel Hagen. Berg er fra første oktober ny fagdirektør for fysisk sikkerhet og analyse i HRP.

HRP rekrutterer fra DNB

Sikkerhetsdirektør Lars Eirik Berg, som har jobbet i DNB siden sommeren 2017, slutter til fordel for ny stilling i HRP. Der blir han fagdirektør for fysisk sikkerhet og analyse.

Publisert

Aktuell Sikkerhet har tidligere omtalt at HR Prosjekt AS (HRP) satser innen sikkerhetstjenester. Carl-Axel Hagen, tidligere sikkerhetsdirektør i Norges Bank, er ansvarlig for oppbyggingen av denne nye strategiske satsingen på i konsulentselskapet.

– Å få Lars Eirik Berg med på laget er et viktig steg for oss. Han har lang erfaring med sikkerhetsarbeid i Forsvaret og Forsvarsbygg (FB), der han blant annet var fagsjef for FB Sikringstjenester. Dette var før han begynte i DNB, sier Carl-Axel Hagen.

Han begynte som sikkerhetsdirektør i HRP 1. juni.

– Lars Eirik Berg er en nestor innen sikkerhetsfaget i Norge, og en av de fremste på sitt felt. Han har lang erfaring både fra offentlig virksomhet og fra næringslivet på ulike nivåer, både teknisk, operativt og strategisk, sier Hagen - og legger til:

– Vi er i ferd med å bygge opp en helhetlig pakke innen sikkerhetsrådgivning. HRP skal levere rådgivning fra de første stegene i nye prosjekter – til disse er ferdig bygget. Vi ser også at det er et stort behov for sikkerhetsrådgivning for øvrig. Nå er vi i ferd med å få på plass tre fagdirektører; en innen området fysisk sikkerhet og analyse, en på beredskap og kontinuitet og en for informasjons- og cybersikkerhet.

Hagen sier at Lars Eirik Berg var førstevalget til funksjonen som fagdirektør for fysisk sikkerhet og analyse, og han ytrer stor glede over å ha lykkes med få Berg inn i selskapet.

Lars Eirik Berg begynner i HRP 1. oktober.

– Jeg har hatt en meget interessant og god arbeidsplass i DNB, men når tilbudet om å være med på å bygge noe helt nytt og komplett innen helhetlig sikkerhetsrådgivning kom, ble det rett og slett for fristende til at jeg kunne takke nei, sier Berg.

– Jeg mener at HRP, ved å bygge et komplett miljø, blir en viktig aktør. Jeg gleder meg til å komme i gang og jobbe sammen med de andre i selskapets høykompetente team, legger han til.

Lars Eirik Berg begynte som senior security spesialist i DNB i juni 2017. I september året etter rykket han opp til stillingen som Executive Vice President / Chief Security Officer.

Powered by Labrador CMS