Svein H. Dahle og Kenneth Furesund gleder seg til det nye selskapet kommer ordentlig i gang.

Viderefører GK Sikkerhet i egen regi

I dag får de ansatte i tidligere GK Sikkerhet vite navnet på sin nye arbeidsgiver. – Det er mange grunner til at navnet ble som det ble, smiler Svein H. Dahle og Kenneth Furesund.

Publisert

Svein H. Dahle og Kenneth Furesund har de siste månedene forberedt oppstarten av sitt nye selskap. 4. januar åpnes dørene formelt til det som i realiteten er en videreføring og trimmet versjon av GK Sikkerhet.

Etter at GK Norge satte på bremsen for sin offensive vekststrategi, var som kjent ikke GK Sikkerhet med i deres videre planer. GK Norge fokuserer nå på kjernevirksomhet og lønnsomhet fremfor å bli størst mulig.

Arexa har virksomheter i Innlandet, Rogaland og Oslo.

Under dagens kick off er cirka 20 ansatte til stede. Korona-restriksjoner gjør at Rogalands-avdelingen følger arrangementet digitalt. Skiløper Øystein «Pølsa» Pettersen åpnet dagen med et av sine motivasjonsforedrag.

– Navnet Arexa betyr ny strategi og akselerasjon. Vi skal være det fremtidsrettede førstevalget for trygghet. Selskapets verdier er inkludering, nysgjerrighet og ansvarlighet. Vi skal oppfattes som en fremoverlent pådriver som holder det vi lover. Det er kjempeviktig, sier Dahle og Furesund.

Den første bokstaven i selskapets navn er formet med en pil som peker oppover, og halvparten av X’en er ment å symbolisere det fremtidsrettede. Med Arx som sin mest foretrukne sikkerhetsløsning i porteføljen, er det ingen tilfeldighet at det nye firmanavnet fremstår som en sansbar relasjon til nevnte produktnavn.

I papirutgaven av Aktuell Sikkerhet, som er på vei ut til abonnentene, kan du lese mer om selskapet, og drivkraften som gjør at Svein H. Dahle og Kenneth Furesund videreføre sikkerhetsselskapet i egen regi.

Powered by Labrador CMS