Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad deltar som foredragsholder på Nosif-møte tidlig i oktober.
Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad deltar som foredragsholder på Nosif-møte tidlig i oktober.

Nakstad om krisehåndtering på Nosif-webinar

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad holder foredrag og svarer på spørsmål under neste Nosif-møte. Det digitale arrangementet foregår på Teams.

Publisert

– Styret er både fornøyde og stolte over at Espen Rostrup Nakstad tar seg tid til å holde foredrag på neste møte i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif). Som assisterende helsedirektør er han en ekstremt travel mann i disse Covid 19-tider. Han skal snakke om krisehåndtering i praksis, sier nestleder Rune Braastad.

På grunn av smitteverntiltak vil møtet gjennomføres via Microsoft-løsningen Teams, noe som gjør det nødvendig med forhåndspåmelding. Dette skjer via Nosif. Datoen for webinaret er 6. oktober.

Espen Rostrup Nakstad vil svare på spørsmål som kan sendes inn skriftlig.

– Møtet er åpent for medlemmer, og vi tror temaet «krisehåndtering i praksis», som Rostrup Nakstad vil ha som agenda, interesserer mange, sier Braastad.

Utover Espen Rostrup Nakstads foredrag, vil Nosif orientere om sine digitale aktiviteter utover høsten, vinteren og våren.

– Vi kommer også til å informere om at Sikkerhetskonferansen 2021 vil bli arrangert på land og ikke på Københavnbåten som tidligere. Dette som en følge av Covid 19. Konferansen legges sannsynligvis til et hotell i Oslo-området, sier Rune Braastad.

Powered by Labrador CMS