Nytt navn og stort overskudd

Guard Systems AS leverer i første halvår et rekordresultat på 10,8 millioner kroner. Leverandøren av blant annet søk- og gjenfinningssystemer skifter samtidig navn til GSGroup.

Publisert

– Vi er svært optimistiske, sier administrerende direktør Tore Paulsen.

GSGroup AS sikret seg før sommeren flere millionkontrakter. Paulsen karakteriserer derfor fremtidsutsiktene som svært positive.

– Kontraktstilgangene vi nå opplever gjør at vi ser behov for å ansette flere, både lokalt på hovedkontoret i Sandefjord og i våre øvrige datterselskaper, sier han.

Ebitda-resultatet i første halvår er på 10,8 millioner kroner. Til sammenligning var overskuddet for samme periode i fjor på 7,7 millioner kroner. Omsetningen til og med juli nådde 72 millioner kroner, noe som er cirka tre millioner kroner mer enn i fjor.

– Vi har gjennomført en svært vellykket integrasjon etter oppkjøpet av ePocket AS i januar 2014. Med navne-byttet fra Guard Systems AS til GSGroup AS vil vi bygge identitet gjennom en sterk felles merkevare for hele virksomheten. Guard Systems, Handyman og Smartday er våre sterkeste merkevarenavn på vei inn i en fremtid som én samlet totalleverandør innenfor mobile datafangstløsninger, sier Paulsen.

GSGroup AS er ifølge sine egne nettsider en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for søk og gjenfinning, flåtestyring, elektronisk kjørebok og field service.

Powered by Labrador CMS