Bjørn Erik Gundelsby (t.v.), Joakim Spilhaug Torkildsen og Kato Lystad i Kamtek hadde rekord-deltakelse på årets partnerdag.
Bjørn Erik Gundelsby (t.v.), Joakim Spilhaug Torkildsen og Kato Lystad i Kamtek hadde rekord-deltakelse på årets partnerdag.

Rekord på partnerdag

86 forretningsforbindelser responderte umiddelbart da Kamtek inviterte til høstens partnerdag. Seks leverandører bidro med faglig påfyll gjennom hele dagen – som ble avsluttet med cruise i Oslofjorden.

Publisert

– Dette er første gang vi arrangerer partnerdag alene, og aldri tidligere har deltakelsen vært så stor, smiler daglig leder Kato Lystad.

Kamtek har siden etableringen høsten 2016 vært en forretningsmessig suksess utenom det vanlige. Selskapet som leverer fysisk sikkerhetsteknologi generelt, er spesielt kjent for å ha gode løsninger innen kameraovervåking.

Kato Lystad sa i 2016 at Kamtek skulle nå en omsetning på 20 millioner kroner i løpt av fem år. Det lot seg ikke gjøre, men i selskapets sjette år klarte de det med god margin. 2021-omsetningen for Kamtek ble 20.780.000 kroner. Resultatet før skatt passerte fire millioner kroner.

Suksessfaktor

Lystad og hans medeier Joakim Spilhaug Torkildsen unnet seg derfor med god samvittighet et samlet utbytte på tre millioner kroner i 2021.

– Vi er veldig fornøyde med utviklingen i selskapet. Det er i stor grad våre trofaste distributører som har gjort det mulig å oppnå slike resultater. Derfor er det moro å kunne invitere de som handler hos oss til en partnerdag med både faglig og sosialt innhold, sier Kato Lystad.

– Veksten vår bekrefter at vi gjør mye riktig. I all beskjedenhet representerer vi tre som jobber i Kamtek betydelig kompetanse med mange års erfaring. At Joakim og jeg fikk med oss Bjørn Erik Gundelsby, er også en suksessfaktor. Han ble ansatt for å jobbe på lageret, men viser seg å være en stor ressurs også som tekniker, legger han til.

Kaare Koren Røvig i Milestone var en av leverandørene som presenterte produkter og nyheter.
Kaare Koren Røvig i Milestone var en av leverandørene som presenterte produkter og nyheter.

Spiller hverandre gode

– I Kamtek er vi glade i det vi driver med. Teknologi er gøy, og faget vårt er interessant. Grunnverdiene våre er kunnskap, kredibilitet, tilgjengelighet og fleksibilitet. Vi kan det vi driver med, og dere skal alltid få det dere har kjøpt. Vår filosofi er at vi gjennom tett dialog kan spille hverandre gode. Vi strekker oss langt, og kurs- og servicetjenester er en del av tilbudet vårt. Kamtek bistår gjerne med kravspesifikasjoner, anbud, befaringer, dokumentasjon og samtaler med sluttbrukere.

Det sier Joakim Spilhaug Torkildsen. I tremannsbedriften, som kun leverer til installatører, er han teknisk ansvarlig.

Lokal tilstedeværelse

Kort sagt; Kamtek er en end-to-end-teknologipartner med tilgjengelig fagkompetanse og lokal tilstedeværelse i hele landet, legger han til.

På partnerdagen var Leteng AS første leverandør til å presentere seg. Deretter kom Tosibox, Milestone, Ava, Hikvision og Bosch med informasjon om sine produkter og nyheter i tur og orden.

– Tidligere har vi arrangert partnerdag i samarbeid med RCO Security. Nå gjorde vi det for første gang alene, og da er det ekstra moro å konstatere at dette ble tidenes mest besøkte partnerdag. Vi hadde gjester helt fra Harstad, Narvik og Sortland – for å nevne noen steder, sier Kato Lystad

Powered by Labrador CMS