Securitas har sikret seg en avtale om å levere sikkerhetstjenester til Equinor.

Ny Equinor-leveranse til Securitas

Securitas skal de neste årene levere sikkerhetstjenester til samtlige kontorbygg som Equinor har i Norge. Avtalen kommer en måned etter at selskapet sikret seg leveransen av manuelle og tekniske tjenester til Equinors norske landanlegg.

Publisert

SDa Aktuell Sikkerhet 1. juli omtalte leveransen til landanleggene, spekulerte vi i at Securitas også ville bli valgt som sikkerhetsleverandør til Equinors kontor-lokasjoner i Norge. Nå har selskapet selv bekreftet dette. På sine nettsider skriver de følgende om kontor-avtalen:

- Securias sin leveranse omfatter vakthold, teknisk sikring, resepsjonstjenester og mobile tjenester ved Equinors lokaler i Stavanger, Bergen, Oslo, Trondheim, Stjørdal og Harstad. Kontrakten gjelder fra 1. november 2021 og avtaleperioden er på fem år med opsjon på tre år + tre år.

Når Securitas nå inntar kontorbyggene til Equinor, overtar de etter Avarn Security (tidligere Nokas) som har hatt oppdraget siden 2019.

Fra 2014 til 2019 leverte Securitas nevnte tjenester.

Kontrakten denne gang er inngått mellom Securitas og ISS Facility Services. Dette fordi ISS har vunnet en såkalt Vested-avtale med Equinor som inkluderer renhold, kantinedrift, teknisk forvaltning, kontortjenester og sikkerhetstjenester.

- ISS er meget fornøyd med valget av Securitas som samarbeidspartner av sikkerhetstjenester til den største facility management-avtalen i markedet. Sammen skal vi sørge for unike serviceopplevelser og en trygg og sikker arbeidsplass for Equinor sine ansatte i Norge.

Det uttaler Carl-Fredrik Bjor, konsernsjef i ISS Facility Services på Securitas sin nettside.

- Vi takker for tilliten og ser frem til å levere gode sikkerhetstjenester til Equinors kontorlokaler de neste årene. Som verdens største leverandør av sikkerhetstjenester har vi den tyngde, kunnskap og erfaring som skal til for å levere på det nivået ISS og Equinor krever og forventer, sier administrerende direktør i Securitas, Martin Holmen.

Powered by Labrador CMS