Jesper Buch, som er ansvarlig for det Nordiske Salto-markedet, ønsker René Tofte lykke til som nordisk produktsjef.
Jesper Buch, som er ansvarlig for det Nordiske Salto-markedet, ønsker René Tofte lykke til som nordisk produktsjef.

Tofte blir nordisk produktsjef

Teknisk sjef René Tofte rykker opp og blir nordisk produktsjef i Salto Sytstems. Han har jobbet med Salto-produkter i snart ti år.

René Tofte overtar jobben etter Dennis Postol, som er utpekt til daglig leder for Salto Systems i Sverige.

– Jeg har siden jeg begynte å arbeide med Salto Systems vært fasinert over kvaliteten og innovativiteten i produktene. Jeg ser frem til å bli en del av produktutviklingsteamet, sier han.

De siste tre årene har Tofte vært teknisk sjef i Norden. I sin nye stilling får han ansvar for å drive utvikling for det nordiske markedet. Tofte skal fortsatt jobbe ut fra Salto Systems kontor i Bergen.

I nesten fem år før han begynte i Salto Systems var han prosjektsjef hos Heikki Bruvik AS. Han har også bakgrunn fra blant andre Teksal Vest og Westec.

– René har helt riktig kompetanse til å utvikle produktområdet og løfte nye produkter inn i Norden. Med René bygger vi videre på alt det positive som Dennis har bygget opp innenfor produktområdene i Norden, sier Jesper Buch.

SALTO Systems har de siste tre årene økt omsetningen betydelig i Norge, og veksten er plantlagt å fortsett med flere nyansettelser det kommende året. Ifølge regnskapstallene omsatte de i 2016 for 25 millioner. I 2018 økte omsetningen til nærere 53 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS