Dahua, her representert ved Vincent Zhang på Skydd nylig, har sikret seg ytterligere en distributør i Norge (foto: Even Rise).
Dahua, her representert ved Vincent Zhang på Skydd nylig, har sikret seg ytterligere en distributør i Norge (foto: Even Rise).

Dahua med ny distributør-avtale

Kinesiske Dahua Technology har sikret seg ytterligere én distributør i Norge for å stå sterkere i konkurransen om norske kamerakunder.

Publisert

Francis Lee, som er nordisk regionsjef i Dahua Technology, omtaler den nye distributøren som velkjent innen ITV i det norske markedet.

– Vi ser fram til et samarbeid som er fordelaktig for oss begge, sier Lee.

Den nye distributøren er Detec, som de siste årene blant annet har vært i markedet med kameraer i eget navn – også Kina-baserte.

– Vi er svært fornøyde med distribusjonsavtalen og den bredde av produkter som Dahua har. Dette medfører at vi kan konkurrere med totale løsninger i nær sagt ethvert marked med behov for avanserte videoovervåkingsløsninger, sier markedsansvarlig Stig Norman Olsen i Detec.

– Vil dette påvirke produksjonen og salget av egne Detec-kameraer?

– Vi gjør ikke noe spesielt med dette foreløpig og fortsetter som før, sier Olsen.

Detec vil implementere Dahua-protokoller og SDK-er i sin videoovervåkingsprogramvare. Dette for at kundene enklest mulig kan ta i bruk alle Dahua-produkter og dermed være sikre på at dette fungerer sømløst.

Powered by Labrador CMS